Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek most? Rossz ember...

Mit tegyek most? Rossz ember vagyok? :' (

Figyelt kérdés

apám alkoholista, egész gyerekkoromban terrorizált, bántott, el akarta lehetetleníteni az életem... tudnék róla sztorizni... de most mind1, legyen elég ennyi.

most autóbalesetet szenvedett, életveszélyben van, kb. fél órája tudtam meg.

légyszi ne b aszogassatok, h ide írok ezért de nem bírok mást tenni, nem merem most megosztani az érzéseim barátokkal meg családtagokkal.

rosszul vagyok, remeg mindenem, kavarognak bennem az érzelmek. nem tudom, hogy érzek-e sajnálatot, azt sem tudom, hogy be akarok-e hozzá menni..... borzalmas minden! eddig azt hittem, hogy gyűlölöm apámat, de most már nem tudom..

nagyon rossz ember vagyok? mit tegyek?

bocs a kategóriáért, csak késő van már, ezt olvassák, remélem nem bannolnak reggel, csak átteszik máshová.

2014. aug. 2. 23:47
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
84%
Hát az én apám is rendesen iszik, vert is meg párszor. De amikor kórházba került mert szétnyílt a gerince és megműtötték első dolgom volt meglátogatni. Nem vagy rossz ember. 13/l
2014. aug. 2. 23:56
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk se volt soha tökéletes a helyzet, de az apja mindekinek az apja, család része, hozzá tartozik, és lehet bántott és minden rosszat csinált ellened, maga ellen és mások ellen,de attól még valamilyen szinten az ő része vagy, és ha szeretetnek is alig van jele, attól még ha súlyos baleset éri, előjöhetnek a mély érzések, ez nem baj, nem vagy te rossz ember!

Szerintem menj be hozzá.

2014. aug. 2. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
menj be ;)
2014. aug. 2. 23:57
 14/26 anonim válasza:
Légy jobb mint ő
2014. aug. 2. 23:58
 15/26 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, hogy válaszoltok...

most már eldöntöttem, hogy bemegyek..

csak van pár aggályom. az egyik, hogy nem tudom, hogyan vezessek most, annyira szarul vagyok, meg ittam is egy felest a zsíros vacsorára kb. másfél órája :S

a másik meg, h félek a helytől, félek, hogy mit fogok érezni meg látni, mert elég trauma kötődik nekem ahhoz a kórházhoz...

2014. aug. 2. 23:58
 16/26 A kérdező kommentje:
a barátaim meg tuti nem ítélnének el, igaziból én ítélem el saját magam és rájuk vetítem, ezért nem mondom el nekik most az érzéseim.
2014. aug. 2. 23:59
 17/26 anonim ***** válasza:
43%
épp itt az ideje odamenni, és szétb*szni a félelmed, meg a traumákat :) csak úgy tudod legyőzni a félelmet ha kezet fogsz vele.
2014. aug. 3. 00:00
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Mondanám, hogy gyalog/taxi. A feles lehet nem ártott meg,

mert idegileg kis mértékben nyugtató lehet. Ha van olyan

barátod, akiben megbízol, esetleg a közelben lakik, akkor

inkább szólj neki most. Talán még el is visz, és vigyáz

rád, hisz mint írtad, nem tudni, mit vált ki belőled ez.

Kitartás! Átéltem hasonlót, sok éve már, meg bírod csinál-

ni!

2014. aug. 3. 00:02
 19/26 A kérdező kommentje:
na, megpróbálok keríteni vkit, aki bevisz...
2014. aug. 3. 00:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Sok sikert, tényleg, és kitartás! Bár nem ismerlek, túl fogod élni, és - szerintem - helyesen döntöttél.

Ha gondolod, és visszatérsz, megírhatod, mi történt.

Pusztán kiváncsiság, ha nem gond.

2014. aug. 3. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!