Miért félnek tőlem a fiúk?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.3 bátyám van,szóval érthető hogy ilyen fiús lány vagyok.kiskoromba is inkább gördeszkáztam,mint babáztam.már az általános első éveibe is a fiúkkal lettem jóba,velük lógtam.soha senki nem közeledett szerelmileg hozzám.amikor beleértem ebbe a pasizós korba,egy modellügynökség felvett,és viszonylag híres modell lettem.körbejártam a fél világot,és közbe keveset voltam suliba.persze mindenki tudta hogy modell vagyok,gratuláltak,de engem egy dolog bántott:egy fiú se közeledett.a már meglévő fiú haverok ugye csak haverok,és ha megismerek egy fiút,elkezdek közeledni hozzá,ő megijed és megfutamodik..visszahallottam mástól,hogy azért félnek tőlem,mert modell vagyok.de ezért egyáltalán nem szabadna..nagyon vágyok már egy fiúra.most 1 évig szüneteltetem a modellkedést,a tanulásra koncentrálok,és szeretnék valakit.2010. jan. 11. 14:00
11/15 anonim válasza:
Nem volt bunkó egyáltalán, csak meg kellett volna érteni amit ír, bár, mivel leírtad, hogy nem érted, akkor miből szűrted le, hogy bunkó? Ejjhajj.
12/15 anonim válasza:
A fiúk lehet azt gondolják, hogy beképzelt vagy. Pedig hiába vagy kedves velük, megijednek. Azt hihetik hogy sz*rnak se nézed őket, túl nagy az elvárásod. És magukfajta "egyszerű" fiúkkal nem is foglalkozol.
13/15 A kérdező kommentje:
én pont hogy egy egyszerű fiút szeretnék..aki nem menőzésből jár velem,hogy huu nekem ilyen csajom van.
2010. jan. 19. 13:32
15/15 A kérdező kommentje:
aha persze.mert szerinted mér?akkor ne hidd el...
2010. ápr. 19. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!