Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félnek tőlem a fiúk?

Miért félnek tőlem a fiúk?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.3 bátyám van,szóval érthető hogy ilyen fiús lány vagyok.kiskoromba is inkább gördeszkáztam,mint babáztam.már az általános első éveibe is a fiúkkal lettem jóba,velük lógtam.soha senki nem közeledett szerelmileg hozzám.amikor beleértem ebbe a pasizós korba,egy modellügynökség felvett,és viszonylag híres modell lettem.körbejártam a fél világot,és közbe keveset voltam suliba.persze mindenki tudta hogy modell vagyok,gratuláltak,de engem egy dolog bántott:egy fiú se közeledett.a már meglévő fiú haverok ugye csak haverok,és ha megismerek egy fiút,elkezdek közeledni hozzá,ő megijed és megfutamodik..visszahallottam mástól,hogy azért félnek tőlem,mert modell vagyok.de ezért egyáltalán nem szabadna..nagyon vágyok már egy fiúra.most 1 évig szüneteltetem a modellkedést,a tanulásra koncentrálok,és szeretnék valakit.
2010. jan. 11. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy túl határozott vagy, és ez a korod bélieket megijeszti.Szerintem az a "baj" veled, hogy te mivel modell vagy már a fél világot bejártad, pénzt keresel,ami azért egy 16 éves lánynál lássuk be igen komoly elismerés.Nem ismerlek, így nem tudok pontos okot mondani, csak találgatok, hátha segítek, még néhány dolog:"nagyképű vagy", dicsekvő..túlságosan tudod mi kell(öltözködés, stb)nem megbántásból mondom, tényleg, csak gondolkozz el ezeken :).Gondolj bele szituációkba, mások hogy reagálnak, és te hogy reagálsz.Hagyd a fiúkat irányítani, hátha lesz valaki, én is sokáig vártam rá(21 éves koromig), de megérte :)

22l

2010. jan. 11. 14:09
 2/15 A kérdező kommentje:
én nem hiszem hogy nagyképű vagyok,nagyon nem szeretem,amikor mások dicsérnek,gratulálnak ilyesmi..gyűlölöm az ilyent.az igaz,hogy pénzt keresek,de azt odaadom szüleimnek,akik 18 éves koromba odaadják az egészet.és öltözködésbe se a drága ruhákat szeretem,a munkán kívül csőfarmerba tornacipőbe pólóba vagyok...
2010. jan. 11. 14:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Én rosszul érezném magam. Pl. ha 18 éves lenne a barátod, aki tanul és alig tud felmutatni hozzád képest valamit. Ill. ha folytatódik a modellkedés, akkor meg elmész, így nehéz építeni egy kapcsolatra.
2010. jan. 11. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azért ne hagyj fel a modellkedéssel, nem érdemes, ha jön majd a te embered senki nem tudja majd visszatartani tőled :).Tudom, hogy a "te korodban már blablabla.." de hidd el, egyáltalán nem ez a fontos :).Később értékelni fogod majd, és az az ember is akit neked teremtettek, hogy fiatalon is ilyen komoly voltál, és nem szétittad az agyadat, meg szétdrogoztad, miközben a fél város végigment rajtad :D! Ez az igazi érték, a többi meg majd idővel alakul :).Tudom, hogy ez elég sovány vigasz, mert nekem is ez volt, de hidd el, visszatekintve nekem is megérte.

első

2010. jan. 11. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Abban maximálisan igaza van az előttem szólónak, hogy ne add fel!
2010. jan. 11. 15:35
 6/15 A kérdező kommentje:
15:27:én is tanulni fogok még egy jó ideig,gimiben tanulok,és tervezem az egyetemet,persze amikor a tanulás mellé nem fog beleférni a modellkedés,azt abbahagyom,hiszen ennek hosszú távon nincs jövője...és inkább tanulok az egyetemen,minthogy sok pénzt keressek 25 éves koromig,aztán egy semmi szakmát szerzek mellette..és a fiúban nem azt fogom értékelni,hogy milyen gazdag,stb,hanem szeressen,és más nem számít..
2010. jan. 11. 16:03
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Büdös életbe nem járnék egy modellel, pontosan azért, mert szégyenletesen érezném magam, hogy semmit sem tudok felmutatni mellette.

Az átlagcsajok elvárásai is magasak, hát még milyen lehet egy modellé...?

2010. jan. 11. 16:49
 8/15 A kérdező kommentje:
de nem igaz nekem nincsenek magas elvárásaim...szeressen és ennyi.meg legyen őszinte..szerintem ez nem nagy kérés.
2010. jan. 11. 18:05
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
És hol láthatjuk Önt, kedves Modell Kisasszony? Fel kell nőni Önhöz nem csak szerelmileg, hanem szellemileg is. Nem baj. Jön majd az.
2010. jan. 12. 09:23
 10/15 A kérdező kommentje:
kedves bunkó válaszoló.ÖÖn engem ha kinyit egy spanyol,francia,olasz divatújságot láthat.és ezt ÖÖnnek nem beképzeltségből mondtam.és nemértem hogy utána Ön mit mondott.csakhogy olyan hangsúlyba beszéljek mint te...
2010. jan. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!