Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az apám teljesen megőrített...

Kismutyesz_ kérdése:

Az apám teljesen megőrített egyetlen filmmel?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rossz kategória, de itt még nem haltak ki az emberek. Szóval alig 1 hete mondta, hogy nézzünk meg egy filmet amiben 2 csávó elment kirándulni, de az egyik fertőzött lett, és vámpír lett belőle. Nem tudtam, hogy horror lesz, viszont ő igen. És azt is tudta, hogy én rühellem ezt a kategóriát. Mostanáig semmit sem tudtam aludni, és félek előre a következő éjszakától. Lehetséges, hogy elme bajos lettem? Nincs az apámmal jó kapcsolatom, de ez már sok. Mégis mi a francnak kell ilyen filmeket gyártani? Mi értelme van? Az emberek régen is megvoltak ezek nélkül. Büntetendő amit apám tett? Volt rá példa, hogy a Z világháború című filmre vitt el engem moziba, ami már a határt súrolta nálam, és egyéb zombis filmek. Pszichológushoz kell mennem, igaz? :(

17/f lassan

2014. júl. 30. 06:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

azért ha ennyire kikészülsz egy horrortól tényleg nem ártana egy pszichológus. Nem olyan rossz dolog az hidd el! Előbb cikiznek ki amiatt hogy mondjuk nem nézel meg egy durva filmet haverokkal mint azért hogy elmész pszichológushoz, főleg hogy erről másnak nem is kell tudnia.

Ezeknek a filmeknek az az értelme és azért kell őket gyártani mert vannak akik szeretik. Én pl imádom a horror filmeket. Keményebb thriller vagy horror után van hogy este félek kicsit de max 2 nap és elmúlik.

Nem büntetendő a horror film nézetés. De azért beszélj vele, hogy nem bírod az ilyeneket és ne csináljon legközelebb ilyet.

De jobban vagy már egyébként?

2014. aug. 15. 20:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, már jobban vagyok. Bár már 1 éve rosszakat álmodok egyfolytában. Legutóbb például 2x aludtam el reggel egymás után, és mindkétszer rosszat álmodtam. Nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne ki küszöbölni. Sokszor nyugtalan vagyok este, lelki sérülések miatt, ez tény.
2014. aug. 16. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!