Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ver az apám mit csináljak (?...

Ver az apám mit csináljak (? ), anyám még biztatja is. (14/L)

Figyelt kérdés
Tudom hogy jogaim nagyjából nincsenek, ha mégis állami gondozás sem leányálom és a rokonokhoz se mehetek úgy oda hogy gyerünk tartsál el...tele vagyok kék,zöld foltokkal és mindenem bedagadt.. olyanokat vágnak a fejemhez hogy szemét szajha, fa*szopó r*banc, hálátlan dög... világéletemben kitűnő tanuló voltam mindenből, sosem volt fiúm mégcsak nem is fogtam meg senki kezét..

2014. jún. 13. 22:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy olvasom, ez a két szülő hibája. A helyedben még rendőrségre is mennék. Az agressziója levezetésére meg ott van például a napi 48 órás munka.
2014. jún. 13. 22:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Fordulj a családsegítő szolgálathoz, kérj segítséget. Ők tudnak intézkedni a gyámügyön, hogy vegyenek gondozásba.

Nem kell egy intézetben laknod, nevelőszülőkhöz igyekezz kerülni. Úgy élhetsz és lakhatsz, mint egy családban. Nem mint a te családodban hanem egy normálisban.

Addig menj, amíg látszanak a verés nyomai.

Vannak jogaid. Jogod van ahhoz, hogy senki ne üssön meg. Jogod van tanulni, jogod van félelem nélkül élni.

2014. jún. 13. 22:19
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a 107-et v mobilról v bármelyik telefonfülke megteszi, várd meg még ki küldik a rendőröket ők minden mást elintéznek.
2014. jún. 13. 22:22
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
De most azonnal!Szegénykém!
2014. jún. 13. 22:23
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Börtönbe mindkettővel.
2014. jún. 13. 22:25
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Egy telefon az adott megyéhez tartozó gyermekjóléti szolgálatra, vagy egy email az okit-nak. Leírod, hogy hol laksz és miket tapasztaltál eddig.

2014. jún. 13. 22:28
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
háziorvos, osztályfőnök is tud segíteni, de legjobb lenne, ha hívnád a rendőröket
2014. jún. 13. 22:45
 8/21 anonim válasza:
100%
Merrefelé laksz?Nem kéne hagyni,mert egyre rosszabb lesz.Ahogy írták mások is,szerintem is menj először a rendőrségre hátha lesz valami..bár itt magyarországon szerintem semmit nem fognak lépni.Kitartást amíg rendeződik az ügy.:)
2014. jún. 13. 22:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

107 és/vagy 104!

El tudsz menni otthonról?

2014. jún. 13. 22:51
 10/21 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem kamu a kérdés... Akinek ennyire rosszak a körülményei, az nem tud koncentrálni, nem tud jól tanulni. Iszonyat agyi munka kell, hogy kitűnő tanuló legyen valaki és ha ilyenek a körülmények, egyszerűen nem lehet ezt megoldani.

De egyébként én ilyenért a szüleimet biztos, hogy szarrá verném, mivel az ilyen nem ember.

2014. jún. 13. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!