Ver az apám mit csináljak (? ), anyám még biztatja is. (14/L)
>Azért valamit csak csinálsz,mert ok nélkül nem vernek.
Te is egy ilyen gyenge ember vagy, aki az elkövetőről áthárítja a felelősséget az áldozatra? Szerinted ha kiprovokálta valamivel akkor már az Ő hibája?
11-es, te okkal vered kékre-zöldre és dagadtra a gyerekedet? Olyan ok nincs, amiért verni kell a gyereket. Ugyanolyan vérengző semmirekellő vagy, mint a kérdező létrehozói. Szándékosan nem apját-anyját írtam, mert olyan neki nincs.
Kérdező, ne legyenek kétségeid, innen nagyon gyorsan menekülj el, mert itt nincs semmilyen jövőd. Bántalmazó hozzátartozók megtörnek téged, és lehúznak előbb-utóbb a maguk szintjére.
"Azért valamit csak csinálsz,mert ok nélkül nem vernek"
Ezt nyilván azért mondod mert téged sosem bántottak a szüleid. Nos elmondom neked h az ilyen esetekben minimális apróságokért is simán lilára vernek egy gyereket.
Lehet ilyen egy rossz jegy, 5 perc késés otthonról, ha nem tudsz megfelelően valamilyen anyagot, megettél valamilyen kaját a hűtőből, véletlenül leöntötted a terítőt...
Persze hogy is értené az ilyesmit az aki sosem élt át hasonlót.
De a lelki sebek sosem gyógyulnak be.
Ha nyomok vannak a testeden,azzal mehetsz rendőrségre,családsegítőre,gyámügyre!
Egyébként akit bántalmaznak az nem háborog,hanem szenved!Úgyhogy ha tényleg kamu a kérdés,akkor azt kívánom neked,amit leírtál,mert azért ez nagyon csúnya dolog volt tőled,másokat ezzel teljesen megaláztál!Bunkó,tapló!(Már ha kamu a kérdés!)
Segítséget kell kérni azonnal, és MINDKÉT szülődet fel kell jelenteni. Az is bűnös, aki ver, és az is, aki nem véd meg, és még bíztatja is a bántalmazót.
"Tudom hogy jogaim nagyjából nincsenek, ha mégis állami gondozás sem leányálom és a rokonokhoz se mehetek úgy oda hogy gyerünk tartsál el...tele vagyok kék,zöld foltokkal és mindenem bedagadt.. olyanokat vágnak a fejemhez hogy szemét szajha, fa*szopó r*banc, hálátlan dög... világéletemben kitűnő tanuló voltam mindenből, sosem volt fiúm mégcsak nem is fogtam meg senki kezét.."
De vannak jogaid. Hogyne volnának. A rendőrség és a Gyáűmhatóság pontosan tudni fogja, mit tegyen a szüleiddel.
Ps: Csak ez a szöveg nekem nagyon büdös.
Aki ilyen szinten bántalmazott, és kitűnő tanuló, az szinte soha nem mer megmozdulni és segítséget kérni senkitől, még anoním fórumon sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!