Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ver az apám mit csináljak (?...

Ver az apám mit csináljak (? ), anyám még biztatja is. (14/L)

Figyelt kérdés
Tudom hogy jogaim nagyjából nincsenek, ha mégis állami gondozás sem leányálom és a rokonokhoz se mehetek úgy oda hogy gyerünk tartsál el...tele vagyok kék,zöld foltokkal és mindenem bedagadt.. olyanokat vágnak a fejemhez hogy szemét szajha, fa*szopó r*banc, hálátlan dög... világéletemben kitűnő tanuló voltam mindenből, sosem volt fiúm mégcsak nem is fogtam meg senki kezét..

2014. jún. 13. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3%
Azért valamit csak csinálsz,mert ok nélkül nem vernek.
2014. jún. 13. 23:12
 12/21 anonim válasza:
37%
hát mondjuk az tényleg elég gyanús hogy vernek állandóan rossz az életed és mégis simán kitűnő vagy :S
2014. jún. 13. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

>Azért valamit csak csinálsz,mert ok nélkül nem vernek.

Te is egy ilyen gyenge ember vagy, aki az elkövetőről áthárítja a felelősséget az áldozatra? Szerinted ha kiprovokálta valamivel akkor már az Ő hibája?

2014. jún. 13. 23:21
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

11-es, te okkal vered kékre-zöldre és dagadtra a gyerekedet? Olyan ok nincs, amiért verni kell a gyereket. Ugyanolyan vérengző semmirekellő vagy, mint a kérdező létrehozói. Szándékosan nem apját-anyját írtam, mert olyan neki nincs.

Kérdező, ne legyenek kétségeid, innen nagyon gyorsan menekülj el, mert itt nincs semmilyen jövőd. Bántalmazó hozzátartozók megtörnek téged, és lehúznak előbb-utóbb a maguk szintjére.

2014. jún. 13. 23:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretném ha privoben megirnád a történetedet, te hogyan látod ez? (Gondolatban szeretetteljes kézszoritásom!)
2014. jún. 14. 00:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Azért valamit csak csinálsz,mert ok nélkül nem vernek"

Ezt nyilván azért mondod mert téged sosem bántottak a szüleid. Nos elmondom neked h az ilyen esetekben minimális apróságokért is simán lilára vernek egy gyereket.

Lehet ilyen egy rossz jegy, 5 perc késés otthonról, ha nem tudsz megfelelően valamilyen anyagot, megettél valamilyen kaját a hűtőből, véletlenül leöntötted a terítőt...

Persze hogy is értené az ilyesmit az aki sosem élt át hasonlót.

De a lelki sebek sosem gyógyulnak be.

2014. jún. 14. 00:06
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha nyomok vannak a testeden,azzal mehetsz rendőrségre,családsegítőre,gyámügyre!

Egyébként akit bántalmaznak az nem háborog,hanem szenved!Úgyhogy ha tényleg kamu a kérdés,akkor azt kívánom neked,amit leírtál,mert azért ez nagyon csúnya dolog volt tőled,másokat ezzel teljesen megaláztál!Bunkó,tapló!(Már ha kamu a kérdés!)

2014. jún. 14. 00:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Segítséget kell kérni azonnal, és MINDKÉT szülődet fel kell jelenteni. Az is bűnös, aki ver, és az is, aki nem véd meg, és még bíztatja is a bántalmazót.

"Tudom hogy jogaim nagyjából nincsenek, ha mégis állami gondozás sem leányálom és a rokonokhoz se mehetek úgy oda hogy gyerünk tartsál el...tele vagyok kék,zöld foltokkal és mindenem bedagadt.. olyanokat vágnak a fejemhez hogy szemét szajha, fa*szopó r*banc, hálátlan dög... világéletemben kitűnő tanuló voltam mindenből, sosem volt fiúm mégcsak nem is fogtam meg senki kezét.."

De vannak jogaid. Hogyne volnának. A rendőrség és a Gyáűmhatóság pontosan tudni fogja, mit tegyen a szüleiddel.

Ps: Csak ez a szöveg nekem nagyon büdös.

Aki ilyen szinten bántalmazott, és kitűnő tanuló, az szinte soha nem mer megmozdulni és segítséget kérni senkitől, még anoním fórumon sem.

2014. jún. 14. 08:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Minél előbb kérj segítséget, rendőrség, gyámügy, de tényleg. Ez nem mehet így tovább, igenis, hogy vannak jogaid és nincs az a bűn amiért így meg kéne verni egy gyereket. Könyörgöm egy gyerekről van szó, oké, hogy egy-egy fülesbe senki nem hallt még bele, de itt nem csak ennyi történik. Mindkét szülő hibás ebben, nemcsak az, aki ver, aki nem véd meg az is. Osztályfőnöködet keresd meg ha nem mersz rögtön a rendőrségre menni, de minél hamarabb, amíg még látszanak a nyomok és ő majd tudni fogja hova lépjen tovább. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked és ha gondolod nekem is leírhatod privátban, hogy mik történnek otthon. (Sokszor az is segít ha csak kiírod/kibeszéled magadból.)
2014. jún. 14. 09:42
 20/21 anonim válasza:
szúrd le és mond azt hogy önvédelem volt
2014. jún. 19. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!