Ti mit csinalnálnatok a lottó főnyeremennyel ha megnyernétek?
Nem tudom most mennyi a nyeremény, de tegyük fel hogy nyerek 3 milliárdot.
Szerintem első dolgom lenne hogy költöznék és a családomnak adnám egy részét. Persze új kocsi meg minden. Viszont már így is úgy élek hogy sok mindenem megvan.
Én pályázatot indítanék. Elsősorban oktatási intézményeket keresnék (általános és középiskolákat). A lényeg az lenne hogy én pénzt adnák bizonyos mennyiségű hangszerre egy-egy kijelölt terem teljes hangszigetelésére és berendezésére. Amennyiben nincs ilyen terem akkor az iskola területén egy új kis helyet építhetnének. Cserébe azt kérném hogy biztosítsanak a diákoknak lehetőséget az ott tanulásra, szabad gyakorlásra, de semmiképpen(!) se legyen kötelező. A tanulók az ott lévő hangszereket kikölcsönözve hazavihessék gyakorolni (persze amelyiket lehet). Illetve biztosítsanak a tanulóknak évente egyszer fellépési lehetőséget az iskola keretein belül.
És azt hiszem itt elfogyna a pénzem :)
De szeretem a munkámat és így sem élek rosszul szóval nekem nem is hiányzik az a sok pénz annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!