Ti mit csinalnálnatok a lottó főnyeremennyel ha megnyernétek?
Jaj 2-es nehogy ezért ne lottózz! Ha megnyered add nekem :D
Vennék egy szép lakást (kertre nem vágyom), és 2-3 nyaralót. A lakásomban lenne moziterem kukoricapattogtatóval :)
Utazgatnék sokat, és sose dolgoznék többet, életem végéig tanulnék :) Egyik egyetemről a másikra járnék.
Tennék el pénzt arra is, hogy a gyerekeim is azt tanulhassanak amit akarnak, ne legyen ennek anyagi akadálya.
Vennék egy lakást a szüleimnek is a közelünkben, mert most messze élnek, jobb lenne ha többet tudnánk találkozni.
Ami marad, odaadnám egy megbízható pénzügyi szakembernek, hogy fektesse be, és a hozamokból élnék.
5-ös, 7-es. Több, mint két millió forintos adósságom lesz mire elvégzem az egyetemet. Szerintetek érdekel a kicseszett pénz? Én nem azért élek, hogy szórakozzak meg szórjam a nem létető pénzemet. Engem nem ezek tesznek boldoggá, hanem ha majd a halálos ágyamon fekszek és visszanézek, akkor elmondhatom, hogy igen, én legalább megpróbáltam, nem úgy mint a másik 6.999999 milliárd.
És igen, használtam a dolgozni szót, mert már várom azt a kellemes napot, amikor már csak dolgoznom kell és nem ezt a gyilkos életmódot folytatnom. Egy munkás embernek sokkal könnyebb dolga van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!