Ti is utáljátok vagy elismerés, ha bámulnak a pasik, miután átengedtek az úton?
Ha ünnepségről jövök, és szoknya van rajtam (mert a gimiben kötelező, amúgy ritkén hordok szoknyát), mindig megállnak a kocsik. Ha nem, az alábbi okok lehetnek:
-nem elég rövid a szoknya
-nő a sofőr
-a pasi mellett az anyósülésen ott a felesége.
Lehet azt mondjátok, hülyeség, de ezek megfigyeléseken alapulnak, ha nem áll meg a vezető, 90%-ban kiderül, hogy nő vezetett!
Tuti, hogy ilyenkor csak azért csinálják, hogy megnézhessék, ahogy átmegyünk, nem?
Ti ilyenkor "MEGKÖSZÖNÉSBŐL" RISZÁLTOK? Mert én úgy érzem, valahogy kéne kompenzálni a kedvességet.
Ha többsávos úton megyek át zebrán (amikor zöld van), már eleve utálom, hogy ott van az a sok kocsi, amiből figyelnek, főleg így nyáron, a shortban, lehet ez valami fóbia?
Néha persze nekem is olyan kedvem van, hogy kell egy kis elismerés, de általánosságban inkább megfőlök egy hosszú nadrágban, minthogy egy szelet hús legyek a szemükben. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!