Hogyan változtassak a gondolkodásomon, élet vitelemen?
Az elő történet :
Körül belül más fél évvel ezelőtt véget ért majd nem 4 éves kapcsolatom . Nem tudtam túl tenni magamat rajta. Első kapcsolatom volt ( 24 évesen ) kezdtem el csajozni addig a kövérségem és az alacsony önbecsülésem miatt nem is csináltam. Most 30 éves vagyok . Egy éve volt egy nagyon súlyos mély pontom ( semmi drog , hanem alkohol probléma volt) azt már sikeresen megoldottam. De nem jöttem helyre. fél éve járok szpihológushoz. A szakítás után keményen elkezdtem edzeni fél évig 45 kg szabadultam meg. Új munka helyett kerestem. Itt már éve dolgozok , de nem sokat ,mozgó így vissza jött 15 kg már. Azt érzem , hogy folyamatosan negatív dolgok történek velem folyton az exemen jár az agyam . Sokszor álmodok vele. Sokáig forgattam magamat azon , hogy mi lett volna ha kérdése.... .Pár napja újra elkezdtem mozogni De ma reggel is arra ébredtem , hogy vele álmodok. Neki már családja van, gyereke született , eljegyezték boldog .
Én meg boldogtalan vagyok . Mély depresszióba kerültem szakítás után semmi sem érdekelt semmit sem csináltam a munkán és edzésen kívül majd nem egy évig. Kisebb rövidebb kapcsoltaim voltak , de mindbe őt keresetem . Hogyan legyek túl rajta ? Hogyan változtassam meg az életemet? Mikor történt a szakítás akkor rászoktam a dohányzásra ez is zavar nem is kicsit . Előtte nem dohányoztam most meg napi más fél dobozzal is elszívok ... Sokszor jár ő a fejemben és egyből egy negatív örvénybe kerülök ami tovább rontja a helyzetemett
Kedves 2. hozzá szóló :
Igazad van részben ugyan sokszor azt éreztem hogy az anyám és nem a párom , de ez fordítva is igaz sokszor azt éreztem , hogy az apja vagyok és nem párja
Botos Gesztenye!
Kit érdekel a szülinapod?! 13 évesen nem kéne itt az észt osztani. Kist takony vagy, fogalmad sincs az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!