Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez nagyon rossz? =S Tudok...

Ez nagyon rossz? =S Tudok valamit tenni?

Figyelt kérdés

Tehát mivel fiúbarátaim vannak,nemrég az történt,hogy az egyetlen igazi barátom "túl akart lépni a barátságon",mert megtetszettem neki. Akkor visszautasítottam,és most meg azzal csesztetjük szünetekben,hogy milyen hülye,ami igaz is,mert amit ő csinál,az túlmegy minden határon.

Tehát kerüljük,legfőképp én akarom elkerülni.

Most van egy másik legjobb fiúbarátom. Vele nagyon jól megvagyok,meg minden. És nemrég informált egy másik haverja,hogy bejövök neki.

Ezenkívül meg tavaly volt egy barátnőm,akivel jóban voltam,úgymond legjobb barátnők voltunk,de észrevettem,hogy kezdi lemásolni az egész stílusom,egyéniségem,a véleményeimet,és ez is nagyon zavart,és amikor összevesztem vele valami apróságon,megszabadultam tőle...

Ez szerintem nem normális dolog,nem akarok eltaszítani senkit,így sosem lennének jó barátaim =S De ezenkivül meg vagyok győződve róla,hogy jó okaim voltak arra,hogy megszakitsam velük a kapcsolatot.

2010. jan. 7. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Amúgy a fiúk valószínűleg azért barátkoznak veled, mert tetszel nekik...-.-'
2010. jan. 7. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak meg kell beszélni a sráccal hogy nem tudsz úgy gondolni rá mint a pasidra és nem azért mert csúnya vagy ilyesmi egyszerűen csak a barátságotokat félted.

Ritka az olyan amikor a exek barátságban maradnak és működik is

2010. jan. 7. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:

gonosz leszek, de kérlek vedd építő kritikaként (ha lehet)

(kort nem írtál, tehát saccolok..)

De még mielőtt gonosz lennék: szerintem rossz, ez így (tudom most azt gondolod, milyen lesz, majd amikor gonosz leszek :D),

de addig még "nincs veszve minden", amíg van benned egy ilyen kétely, miszerint lehet h nincs így rendben ez az egész (=kapcsolataid)

most jön a gonosz rész:

ex-barátnődre szerintem nem úgy kéne tekintened mint egy meghasonult, téged másoló, majomra, akinek a viselkedése ha nem tetszik neked, akkor csak simán eldobhatod - (kb.) ebben a korban keresik az emberek a helyüket a világban, nagyjából így lehet ez a volt bnőddel is. Lehet hogy egy kicsit-is felnézett rád (ami jó dolog a te szempontodból nézve) és ezért kezdett el "másolni" (habár ez a másolás is olyan, hogy barát(nő)k esetén átvesszük a másik szokását, viselkedését, mert tudatalatt tetszik/egyetértünk vele)

(fiú)barátaiddal kapcsolatban néhány észrevételem:

dettó mint az első válaszoló: mindössze csak annyi, hogy tetszettél neki(k)

nagy genyaság ezt így az orra alá dörgölni

Ha valakivel megromlik valamiért a kapcsolatod, ha hiszed ha nem, van olyan lehetőség, hogy megbocsájtás/kibékülés!

Persze a trükk annyi az égszben, hogy előbb ezt akarni is kell!!

(akkor van baj, amikor már nincs igényed arra, hogy esélyt adj a kibékülésre;

ekkor indul el az, hogy az embereket csak "te körülötted forgó"-nak tekinted)

És ezért nincs (szerintem) rendben.

Mákkó

2010. jan. 8. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:

már kiveszett minden ebből a világból, ha az zavart hogy az ex barátnőd lemásolt akkor nem is voltatok olyan jóban

a barátoddal meg ha jóban voltatok akkor meg mi a gond, néhány nő arra vágyik hogy egy olyan férfival legyen aki a legjobb barátja is egyben, csesztetés meg nem szép dolog lehet hogy sokan csak viccből teszik, de Te biztos nem mert azt írtad hogy elkerülöd, mindent meglehet beszélni

és szerintem is csak azért barátkoznak veled a fiuk mert tetszel nekik

csak tippelésképpen elég menő lány lehetsz szóval, ebből gondolom nagy az egód de ha így folytatod minden barátodat el fogod küldeni magadtól, a vége ténleg csak tippelés, sajnálom ha megbántottalak

2010. jan. 8. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Nem,nem vagyok egyáltalán menő,ezért barátkoznak velem csak a fiúk,a lányok úgy néznek rám,mint valami gyilkosra...Utálnak a lázadó személyiségem és a zenei izlésem miatt.Lehet,hogy a dolog nektek valahogy máshogy jött le irás alapján,de ha nem akartam szépitgetni,hogy jó embernek lássatok.

A fiúknak lehet,hogy tetszem,de én nem akarok ennyi évesen ilyenekbe belemenni,sőt,soha nem is jártam valakivel. Tudom én is nagyon jól,hogy nem volt szép dolog olyan durván lekoptatni őket,de a pillanat hevében az volt a legjobb megoldás,hogy megszabadulok tőlük,és utána tartanom kellett a helyzetet,de érzéseket nem továbbithatok interneten kersztül.

Most már a lánnyal egész jóban vagyok,csak nem tudom,hogy hogy mondjam el,hogy hülye voltam :S. A fiúval pedig már beszéltem,hogy mi a baj vele,megfogadta,hogy megpróbál komolyabb lenni,de ma is ugyanolyan szánalmasan hülyén viselkedett,mint máskor.

2010. jan. 8. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
4. válaszoló bocsánatot kérek és ténleg nem lehet érzéseket, érzelmeket interneten keresztül kimutatni, teljesen más jön le így, de tévedni emberi dolog
2010. jan. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!