Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt még aszexuálisok? :D

Vannak itt még aszexuálisok? :D

Figyelt kérdés

"Minden aszexuális megél vonzódásokat, szerelmet, szeretetet, részt vesz párkapcsolatokban, igényli a lelki és fizikai közelséget, csak az aktusra nem vágyik, mivel számára nem ez a szerelem beteljesülése.Annak ellenére, hogy az aszexuálisok is esztétikusnak, szépnek látnak bizonyos embereket, akár egy szobrot vagy egy napnyugát, nem támad bennük gerjedelem még egy csodaszép testű, elbűvölő személyiségű nő vagy férfi mellett sem, tökéletesen elégedettek, ha élvezhetik az illető közelségét, barátságát."

Én ilyen vagyok,Ti?:)

2010. jan. 7. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah én is pont így vagyok:) mármint hogy tetszik egy fiú meg tetszett korábban is de pl az hogy valaha is megcsókoljon...fúúj! a többiről nem is beszélve! 16/l
2010. jan. 13. 22:49
 12/13 A kérdező kommentje:
én bármiféle szexuális vonzalmat csak részegen vagyok képes mutatni, akkor viszont "tudom a dolgom", de így józan ésszel nem vágyom rá...
2010. jan. 14. 16:34
 13/13 anonim válasza:

huhh azt hittem egyedül vagyok így :D mármint az undor meg ilyenek... de nem tudom másnak hogy van ez, de én még rá nézni sem merek néha (legtöbb esetben) a srácokra :S nincsenek fiú haverjaim a közelben (2 éve voltak még), az osztályban is csak 2 fiú van, de semelyik sem "olyan".

1x volt majdnem egy barátom, de mégsem, mert nem jártunk, csak azt mondtuk egymásnak, hogy szeretlek, pedig nem szerettem szerintem és ő sem engem. de a lényeg az, hogy nem mertem még a kezét sem megfogni és nem csókolóztunk. ami talán jobb is!!!

és nem bírnám ki, ha egy fiú, aki egy kicsit is bejön nekem, hozzám szólna. miért van ez? és hogy lehet ellene tenni? :) nagyon idegesítő ez a tulajdonságom, és még beszélni sem tudok róla senkinek :( rossz, ha az ember mindentől fél és undorodik, de nem tudok ellene mit tenni, mások pedig nem értik meg :(

és még az is a fejembe motoszkál, hogy úgysem tetszenék senkinek és senki nem szeretne. senki nem közeledik hozzám úgy. és úgy gondolom, nekem nem kell soha barát, aztán máskor meg mégis... inkább a külföldiek felé hajlok, és hogy olyan kapcsolat legyen, amiben nem találkozom a másikkal vagy aki olyan, mint én!

2010. jan. 14. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!