Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt még aszexuálisok? :D

Vannak itt még aszexuálisok? :D

Figyelt kérdés

"Minden aszexuális megél vonzódásokat, szerelmet, szeretetet, részt vesz párkapcsolatokban, igényli a lelki és fizikai közelséget, csak az aktusra nem vágyik, mivel számára nem ez a szerelem beteljesülése.Annak ellenére, hogy az aszexuálisok is esztétikusnak, szépnek látnak bizonyos embereket, akár egy szobrot vagy egy napnyugát, nem támad bennük gerjedelem még egy csodaszép testű, elbűvölő személyiségű nő vagy férfi mellett sem, tökéletesen elégedettek, ha élvezhetik az illető közelségét, barátságát."

Én ilyen vagyok,Ti?:)

2010. jan. 7. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hm, érdekes. Tulajdonképpen nagyon ritkán indulok be pusztán látvány hatására. Azonban az érintés már más! Így nem, nem vagyok aszexuális.
2010. jan. 7. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
én sem. Szeretek gyengéden szeretkezni. Viszont hosszú előjátékkal. :')
2010. jan. 7. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2010. jan. 7. 21:33
 4/13 anonim válasza:

ez baromi érdekes kérdés.

minden bizonnyal nem fedi a frigidséget, ám tény&való, léteznek ilyen emberek.

2010. jan. 8. 01:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Épp itt egy.
2010. jan. 8. 05:24
 6/13 A kérdező kommentje:

báásszus...:D

de legalább irtatok..:D

2010. jan. 8. 09:50
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia.

Nekem szószerint undorom van mindennnemű testi érintkezéstől, tehát hozzám nagyon közel álló emberknek engedek meg ilyet. Igazából, szerelmet megéltem már, de azt elképzelni nem tudnám, és nem is akarom, hogy lefeküdjek akárkivel is, nagyon nem vonz.

Lehet még fiata és ezért éretlen kis hülye vagyok, de én igy érzem...

16/L

2010. jan. 8. 16:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: nálam is ugyanez van am :)
2010. jan. 8. 17:03
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
nekem pont régen volt ilyen!!!15 lehettem,amikor nem bírtam összeegyeztetni,hogy a szerelem a szexről is kéne szóljon..azt hittem,sosem fogok szexelni senkivel,mert más kell attól,akit szeretek!egyszerűen undort váltott ki belőlem!egészen 17 éves koromig,amikor már annyit csókolóztam az aktuális barátommal,hogy teljesen elkezdtem kívánni őt úgy is! :) most 23 vagyok,és el se tudnám képzelni,hogy nemezek a szerelmemmel..szerintem erre meg kell érni,ne aggódjatok emiatt,majd nagyon jó lesz ez nektek is!!!
2010. jan. 9. 21:56
 10/13 A kérdező kommentje:
ez segít, köszi :)
2010. jan. 10. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!