Mit utálsz a legjobban az életben? Beszéld / Írd ki magadból! :D
fúú...sok mindent... sokszor mondom azt, hogy semmi se jó, de végül is mindent túl kell valahogy vészelni.
Jelen pillanatban utálom azt, hogy ennyire tehetetlen vagyok, már az érzéseimmel kapcsolatban... annyira határozatlan bírok lenni... és e miatt megbántok olyan embereket akik hittek bennem, számítottak rám, többet reméltek tőlem vagy a kapcsolatunkból, de nem tudom mi a kiút. Talán új lappal kezdeni. Elgondolkoztam azon, hogy az lehetett a hiba, hogy rossz helyen kerestem eddig, úgyhogy most minden függőben lévő pasiügyem hagyom. Kell ez. Sok dolog megváltoztatott. Legjobban a szüleim válása. Rossz látni azt, hogy míg másoknak megvan az anyuka, apuka addig nekem nincs. Eleinte azt hittem, hogy engem semmiben nem befolyásolt a válás, de mostanra rájöttem, hogy igen. Érzelmileg elég nagy 0 vagyok. Érdekes az élet, de ennek így kellett lennie. Ezek által fejlődtem.
Igen, a tanulásból is elegem van, viszont szükségem van rá, hogy megbecsültnek érezzem magam és legyen egy rendes szakmám. Lusta vagyok, döntésképtelen, nehezen szánom magam dolgokra, de próbálom orvosolni.
off. http://www.youtube.com/watch?v=I7HahVwYpwo&feature=fvst ez jó szám ezt jó most hallgatni.
Nem szeretem a orrom, a szemem állását, a csípőm, és az o lábam (de én ebben nagyon kritikus vagyok), na de így vagyok jó.
Utálom az egoista embereket, az undokokat, a pénzéheseket, azokat akik tudnának valamit tenni a világért, de mégsem teszik.
És a gyenge körmöm se szeretem. Na ennyi. :)
utálom h nagylelkű vagyok és most én iszom a levét
meg azt is, hogy nem merek kockáztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!