Ázért d mert: Semmi bajom nem lenne velük. Miért kéne bántani őket? Talán azért, mert vannak olyan vámpírok akik gyilkolnak? Ennyierővel az embereket is lehetne öldösni, mert ők is gyilkolnak.
Ázért e mert: ha nem is lenne vámpír az illető hapsi.De jól nézne ki és kedves lenne igyis-úgyis beleszertnék. Legyen ember vagy vámír.
És te mit választanál?
2010. jan. 9. 18:44
43/59 anonim válasza:
Beléjük szeretnék:D a sok alkonyat hatására:)
2010. jan. 9. 18:53
44/59 anonim válasza:
d
2010. jan. 9. 19:21
45/59 anonim válasza:
B mint beszarnék. valószínű.
2010. jan. 9. 20:47
46/59 anonim válasza:
engem nem érdekelne,csak engem ne bántson.ha rámtámad,szétrugdosom azt a g..eci fejét,szívlapáttal rávernék a gerincére négyet-ötöt,megverném oszt' lehugyoznám.ennyi
2010. jan. 9. 21:24
47/59 anonim válasza:
semmi bajom nem lenne velük,amíg engem nem tekintenek kajának!ha mégis,akkor rájukförmednék a félelem helyett,hogy ha megkóstoltok,akkor tegyétek,de átt kell változtatnotok!hidd el meggyőzném őket!
2010. jan. 9. 21:29
48/59 A kérdező kommentje:
B.
Örök élet,erő ki tud ennek ellenállni?
2010. jan. 10. 13:59
49/59 anonim válasza:
"Örök élet,erő ki tud ennek ellenállni?"
...jah és minden nap egy liter vér -.-
És szerintem nemlennének olyan odaadóak az emberek :P
2010. jan. 10. 16:26
50/59 anonim válasza:
Attól függ. Ha olyanok lennének mint a Twilight-os csávó, akkor a. Ha olyanok mint Shou a Vampire Host-ból (japán dorama) valószínűleg b. xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!