Volt már veletek olyan, hogy rájöttetek álmotokban, hogy csak álmodtok?
Figyelt kérdés
Velem most történt meg először.És rosszat álmodtam és annyira más volt minden,hogy rájöttem,hogy álmodok és a fejemet a falba vertem ,hogy felébredjek..:D2010. jan. 6. 15:38
11/18 anonim válasza:
én tudom ,hogy álmodok,de írányítani hogyan lehet? ez érdekelne
12/18 anonim válasza:
21:37 -nek üzenem:
Az álom egy olyan világ ami csak a miénk. Az történik benne amit mi akarunk és csak a fantáziánk szab neki határt.
pl. mond ki az álmodban (magadban), hogy bárcsak x y lenne. És meglesz!
13/18 anonim válasza:
Ennek a könyvnek a címét írjátok már meg!
14/18 anonim válasza:
A címe tudatos álmodás, igazából nem is könyv, csak egy jegyzet. Ha esetleg valakit érdekelne, az keressen meg privátban.
15/18 anonim válasza:
én általában mindig tudom hogy csak álmodom...ha nagyon fáradtan alszok el akkor nem tűnik fel hogy csak álom :D :D
egyébként sokat "kísérleteztem" a felébredéssel és azt vettem észre hogy csipkedéssel meg falnak nekimenéssel semmit sem érsz el, mivel álmodban nem érzel fájdalmat....én egyszerűen megoldom, felfelé nézek, így kinyílik a szemem...és ha nyitva van akkor már ébren vagyok :D :D
16/18 anonim válasza:
volt,és még meg is kérdeztem az álomban anyumtól,hogy anyu,nem csak álmodok???ő pedig azt mondta h nem,persze aztán mikor felébredtem rájöttem h mégis :D
17/18 anonim válasza:
Velem is sokszor volt, de valamit megfigyeltem: ha rájössz, hogy álmodsz, igaz, hogy mindent megtehetsz, de megváltozik az egész. Én például az én álmaimban nem tudok beszélni a "szereplőkkel" az álomról, mert ilyenkor mintha keresztülnéznének rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!