Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Álmotokban éltetek már meg...

Álmotokban éltetek már meg olyan érzést amit a valóságban sosem?

Figyelt kérdés
A valóságban sokféle érzést átélnek az emberek szeretet, félelem, irigység, féltékenység stb. Álmotokban történt már valami olyan veletek, ami olyan új érzést váltott ki bennetek, amire szavunk sincs?
2010. jan. 14. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem csak ilyen szokott lenni az álmomban..mindig egy olyan érzés ami megmagyarázhatatlan és amit, normál esetben nemigen tudnák átélni
2010. jan. 14. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen szokott ilyen lenni, nagyon ritka de jó.
2010. jan. 14. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer álmomban földrengést éltem át, és éreztem, ahogy rámszakad a gerenda, és éreztem a halálfélelmet is. Furcsán hangozhat, de teljesen biztos vagyok benne, hogy egy teljesen valós érzést éltem meg, amit éreznék a való életben is, ha ez történne velem.
2010. jan. 14. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Pl. álmában az ember nagyon magányos tud lenni. Ha vannak is körülöttünk, kommunikálhatnak is velünk, akkor is olyan érzésünk van mintha csak mi lennénk a világban. Csak magunkra számíthatunk, mintha csak mi nekünk lenne szabad akaratunk.
2010. jan. 14. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy reménytelenségetzaklatottságot,fulladóssírást..a valóságban csak azt megközelítőt, szerencsére - egyelőre..
2010. jan. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!