Álmotokban éltetek már meg olyan érzést amit a valóságban sosem?
Figyelt kérdés
A valóságban sokféle érzést átélnek az emberek szeretet, félelem, irigység, féltékenység stb. Álmotokban történt már valami olyan veletek, ami olyan új érzést váltott ki bennetek, amire szavunk sincs?2010. jan. 14. 14:41
1/5 anonim válasza:
nekem csak ilyen szokott lenni az álmomban..mindig egy olyan érzés ami megmagyarázhatatlan és amit, normál esetben nemigen tudnák átélni
2/5 anonim válasza:
Igen szokott ilyen lenni, nagyon ritka de jó.
3/5 anonim válasza:
Igen, egyszer álmomban földrengést éltem át, és éreztem, ahogy rámszakad a gerenda, és éreztem a halálfélelmet is. Furcsán hangozhat, de teljesen biztos vagyok benne, hogy egy teljesen valós érzést éltem meg, amit éreznék a való életben is, ha ez történne velem.
4/5 A kérdező kommentje:
Pl. álmában az ember nagyon magányos tud lenni. Ha vannak is körülöttünk, kommunikálhatnak is velünk, akkor is olyan érzésünk van mintha csak mi lennénk a világban. Csak magunkra számíthatunk, mintha csak mi nekünk lenne szabad akaratunk.
2010. jan. 14. 17:01
5/5 anonim válasza:
vagy reménytelenségetzaklatottságot,fulladóssírást..a valóságban csak azt megközelítőt, szerencsére - egyelőre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!