Kérdezném azoktól akik vagdossák magukat. Ti ilyen melegben mivel takarjátok el a kezeteken a vágásokat? Pulcsiban meglehet főlni.
Lassan 3 éve abbahagytam a vagdosást, néha visszaesek, de akkor a combomon/felkaromon csinálom, úgy, hogy a sort/póló takarja. Amikor még vagdostam az alkarom, akkor csuklószórítót tettem rá, vagy karkötőt. :) Csak idővel után nem csak a csuklómat vágtam, hanem végig a könyökömig. Egy darabig necckesztyűt meg armwarmert hordtam, de egy idő után semmit. A suliban a másik kezemmel jelentkeztem, tesizni nem tesiztem, és a automatikusan megtanultam úgy tartani és mozgatni a kezem, hogy ne legyenek feltűnőek a sebek. Ha meg észrevették sem érdekelt. Általában ha rákérdeznek, azt mondom, hogy beestem egy rotációs kapa alá. És nem egy van, aki tényleg elhiszi. :D
Most, hogy begyógyultak a sebek régóta, és már csak hegek vannak, és egyre jobban halványodnak, abszolút nem takargatom. Minek? Ez is hozzám tartozik. Nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam emiatt. H
karkötövel főleg.
volt amikor fásliztam mert "állítolag" meghúztam csak az egy idő után feltünő.
a combomon nem tudok mit kezdeni hegek vannak sokan kiszurják de ez a múltam megtörtént nem tudok rajta változtatni. aki szeret az elfogad így is ennyi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!