Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérdezném azoktól akik vagdoss...

Kérdezném azoktól akik vagdossák magukat. Ti ilyen melegben mivel takarjátok el a kezeteken a vágásokat? Pulcsiban meglehet főlni.

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
hát én már két éve nem csinálom, de azóta se járok pólóban. Hát ez van, én elfogadtam, mert inkább sülök meg, mint lássam a sok hülye nézést
2014. jún. 30. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Lassan 3 éve abbahagytam a vagdosást, néha visszaesek, de akkor a combomon/felkaromon csinálom, úgy, hogy a sort/póló takarja. Amikor még vagdostam az alkarom, akkor csuklószórítót tettem rá, vagy karkötőt. :) Csak idővel után nem csak a csuklómat vágtam, hanem végig a könyökömig. Egy darabig necckesztyűt meg armwarmert hordtam, de egy idő után semmit. A suliban a másik kezemmel jelentkeztem, tesizni nem tesiztem, és a automatikusan megtanultam úgy tartani és mozgatni a kezem, hogy ne legyenek feltűnőek a sebek. Ha meg észrevették sem érdekelt. Általában ha rákérdeznek, azt mondom, hogy beestem egy rotációs kapa alá. És nem egy van, aki tényleg elhiszi. :D

Most, hogy begyógyultak a sebek régóta, és már csak hegek vannak, és egyre jobban halványodnak, abszolút nem takargatom. Minek? Ez is hozzám tartozik. Nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam emiatt. H

2014. jún. 30. 05:42
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

karkötövel főleg.

volt amikor fásliztam mert "állítolag" meghúztam csak az egy idő után feltünő.

a combomon nem tudok mit kezdeni hegek vannak sokan kiszurják de ez a múltam megtörtént nem tudok rajta változtatni. aki szeret az elfogad így is ennyi;)

2014. jún. 30. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Kb a könyökömig voltak karkötők, olyan 2 évig, de semmi nem szólt mert én ilyen elvont csaj vagyok és megszokták hogy fura dolgaim vannak :D Aztán mikor halványodtak a hegek, simán csak úgy mozogtam, hogy ne látszódjon. Most meg ha nagyon ritkán megvágom magam, "okosabb" vagyok, a combomon vagy a hasamon csinálom. Ennyi.
2014. jún. 30. 14:07
 5/6 anonim válasza:
43%
Nekem réfebbiek se tűntek el de már nem járok hosszúujjúban. A legtöbb a felkarkmon és a combomon van, ezeket nem nehéz eltakarni, de az egyik alkaromon van sok hosszanti vágas meg elnyomott cigicsikk nyom, ezeket nem tudom eltüntetni, ezért gondoltam hogy rátetováltatok valamit...
2014. jún. 30. 18:27
 6/6 anonim válasza:
En az alkaromon ugy csinaltam, h folvettem 3 vastagabb hajgumit, es az takarta
2014. júl. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!