Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Innen ki vagdossa magát?...

Innen ki vagdossa magát? Mióta? Hogyan takarjátok el? Volt már hogy rooszul lettetek, elájultatok? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
Sok kérdés van bennem ezzel kapcsolatban,kinek írhatok?

2013. szept. 20. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nyugodtan írhatsz privátban kérdést, ha kíváncsi vagy.

Én pár hónapja vagdosok. A bal csuklómon és a jobb combomon főleg. A combomat nem nehéz, csak tesiórán az öltözőben, de megoldom, elfordulok, és ügyeskedek...

A csuklómon sok karkötővel.

Még nem volt rosszullétem emiatt.

15/L

2013. szept. 22. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
67 ezer ilyen kérdés van mostanában itt. EZ valami új divat a tiniknél? Komolyan beszarok.
2013. szept. 23. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Persze, CSAKIS divatból csinálják.. -.- Semmiképp sincs komolyabb oka.

Az önvagdosás nagyon komoly dolog, de erről egyébként nem egy cikket olvashatsz, hogy mindig kezeljük kedvesen, semmiképp se nézzük le, üvöltözzünk vele vagy röhögjük ki, aki ezt teszi. Azzal csak rontasz rajta.

2013. szept. 26. 21:53
 4/11 csincsilla111 válasza:
Szia. én 12 éves vagyok, és vagdosom magam... Nem vagyok rosszul, mert már megszoktam a látványt. Csak anyum és a tanárok előtt takarom, általában hosszúujjú van rajtam.
2013. nov. 11. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia és te honnan vetted az ötletet, hogy vagdosd magad??? Vagy ettől jobb lesz valami???
2013. nov. 12. 16:43
 6/11 anonim válasza:
Jah.. 14.. vagy 2 éve már csinalom ...
2013. nov. 12. 21:24
 7/11 anonim válasza:
még hogy nem hóbortból csinálják és egymástól lesik el a tinik... itt a bizonyíték rá. Elhiszem, hogy van akinek nagy trauma van mögötte, de biztos van olyan aki csak nem kapta meg az új iphone-t
2013. nov. 12. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
16 leszek, kb.2 éve.hát nyáron sehogy sajnos,télen pedig hosszú újjú felsővel vagy pedig szvetter.nem,még nem voltam rosszul tőle.nekem írhatsz nyugodtan! :)
2014. jan. 24. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem irhatsz:)) 15 vagyok és lassan 3 éve csinálom..ha tudok bármiben is segíteni mindenképp írj rám:)
2014. febr. 15. 13:33
 10/11 anonim válasza:
Szia! Én.Kb.1éve(mióta anyukám meghalt)Pulóverrel takarom el.Nem volt még olyan soha.14/l
2014. márc. 24. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!