Milyen érzés elájulni? És ha elájultatok már, hogy történt?
Elég érdekes, de nem rossz (csak utána, ha nem kapnak el :D)
Szóval előszőr rettenes hányingerem volt, aztán fekete, kék pöttyök úszkáltak a szemem előtt, míg el nem lepték teljesen a látóteret. Aztán csak arra emlékszem, hogy pofozgatnak/lábam a levegőben...
Vérvétel után is ájultam már el, mert nem hitte el a laboros, hogy én ájulok. Pedig sszóltam előre, és a váróban puff...
Volt, hogy nagyon beöltöztem, mert múzeumba mentünk Budapestre és elég messze van innen (esett az eső, azért), és meggint csak dobtam egy hátast.
AMúgy innen nyugodtan csemegézhetsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%E1jult%E1l&..
Miért kérded ? :)
Hát én egyszer reggel egy pillanatra elájultam. Hirtelen keltem fel, megszédültem, pont nyitottam ki az ajtót, és ahogy előreestem, kiestem az ajtón, azt meg ahogy nyitottam ki, jól nekivágtam a szekrénynek. A következő pillanatban az ajtó előtti folyosó szerűségen feküdtem, pár centire a szembe lévő faltól. De valahogy reflexből, vagy nem tudom hogyan, de előretettem a kezem, fekvőtámasz pozícióba, így annyira letompítottam az esést, hogy egyáltalán nem fajt. Nem tudom, hogyan csináltam. Ja és aztán még jött anyám, hogy mi az istenér csapkolódok kora reggel. :D
A barátnőm amúgy rendszeresen elájul, leginkább a buszon reggelente.
én ikor oltást kaptunk akkor ájultam el.rólam tudni kell hogy irtózom minden fajta tűtől amit a dokik belém óhajtanak szúrni.az érdekes az volt hogy nem is paráztam nagyon előtte és mikor beadták nem is fájt meg semmi és utána mondták h még kicsit üljek aztán én meg gyorsan föl akartam pattanni és akkor tettem pár lépést aztán megbotlottam és prímát kopppantam a kövön,ja amúgy olyan volt hogy megszédültem megbotlottam közben meg ilyen mindenféle fehér meg kékesfekete pontok ugrándoztak előttem.aztán meg arra keltem h lábam levegőben a dokinénik meg fölémhajolnak.
12L
nagyon jó.elmesélem a sztorim:
a fiukkal kimentem hógolyózni.egyikük "véletlen" belegyúrt
egy jó nagy követ,ami persze kiütött,mert pont a fejemen ért "földet". arra éledtem,hogy valaki havat ken szét az arcomon.addig jó volt amíg meg nem "fürdettek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!