Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Előfordult már olyan, hogy a...

Előfordult már olyan, hogy a neten másnak adtad ki magad, mint aki vagy?

Figyelt kérdés

Innen jutott eszembe: :P

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2010. jan. 5. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előfordult. :D
2010. jan. 5. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
16:48as vok például még gimiben szám tech órán. Oda mentem vmiér tanárhoz vmit kérdezni és láttam hogy csetel, megnéztem a milyen nickel ír. majd a gépemen bejelebntkeztem vmi kamu névvel azt mondtam hogy csaj vok elkezdtünk dumálni, csevegtük vagy 20 percig miután elhívtam randira másnapra másik városba egy kávézó előtt várjon meg , de mondtam hogy várjon mer lehet kések egy órát mer fontos tárgyalásom van, de megpróbálok időben odaérni ez meg elment és ott áll vagy másfél órát....mi meg persze hogy átmentünk és beültünk a szemközti kocsmába ahhol szanaszét röhögtük magunkat :D:D:D ......fiatalság bolondság voltam vagy 16 éves szerintem túlélte nem hiszem hogy összetört volna a szíve, az a vicc hogy fiatal tanár volt a gimi után tök jó havrünk lett többször együtt söröztünk :XD
2010. jan. 6. 02:10
 13/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok ne csodálkozz, ha meglátod magad a neten monyuk a napisz@r.comon mondjukuk én nem szoktam kirakni senkit az oldalt se nagyon látogatom csak ha kiakarom kapcsolni az agyam két vizsga között... Vigyázzni kell mindig vannak barmok akik minden apóbb hibát kiraknak. elégg ha vmi hülyeséget r írsz a képed alé címnek, vagy olyan képet raksz fel amit inkább őrizz meg magadnak meg ismerseidnek (nekem is vannak ilyen bulis képek de az jó helyen van itthon a gépen.)de van olyan is hogy társkeresőre vki a te nevedben regel, hát ez máskérdés emailt biztos nem fogsz kapni mer az email címet meg kell erősíteni na most ha nem tudja a jelszód akkor emaileket nem fogsz kapni..viszont ha valamelyik ismerősőd meglátja, kár magyarázkodni ugyse fog hinni neked erre bevállt szöveg a : Na és akkor mi van? erre ugyse tud mit mondani azt téma lezárva többet nem hozza szóba max a hátad mögött :)
2010. jan. 6. 02:17
 14/17 anonim ***** válasza:
ja és egyébként ezért nem neten kell ismerkedni ...röviden ennyi a tanulság.....régen nem volt net és mégse halt ki akkor se az emberisség :D
2010. jan. 6. 02:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen,régebben volt h álnévvel írtam. + más kort adtam meg,m általába fiatalabbnak néznek.
2010. jan. 6. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze. Most is azzal szórakozom, hogy itt válaszolgatok úgy, mintha ellenkező nemű, más korú, stb. lennék.
2010. jan. 6. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult ,de nem azért ,hogy másokkal szívozzak.
2010. jan. 6. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!