Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Előfordult már olyan, hogy a...

Előfordult már olyan, hogy a neten másnak adtad ki magad, mint aki vagy?

Figyelt kérdés

Innen jutott eszembe: :P

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2010. jan. 5. 15:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

én még nem :D

de az én képeimet már használta fel vmi idiota :S

2010. jan. 5. 15:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan volt, hogy idősebbnek adtam ki magam.:)
2010. jan. 5. 15:19
 3/17 anonim ***** válasza:
Ja volt már úgy :).De soha nem rossz szándékból :)
2010. jan. 5. 16:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát hogy?:D
2010. jan. 5. 16:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Volt. És iszonyatosan megbántam, mert beleszerettem a srácba, akivel beszéltem. Egy gyönyörű szőke hajú modell csajnak adtam ki magam, aki huszon - akárhány éves. A srác asszem 20 körül volt. Rengeteget beszélgettünk, jól elvoltunk. Megkedveltem aztán rájöttem, hogy én nem találkozhatok vele. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ő még sokáig hívogatott utána, de nem reagáltam. Olyan lelkiismeret furdalásom volt. :S

Soha többet nem játszom ilyenekkel.

18/L

2010. jan. 5. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:

aha:)

öcsémet szívattam kamu msncímmel:D

de csak vicc volt, 20perc után megmondtam neki és jót nevettünk

2010. jan. 5. 17:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem nem volt.

Viszont sajnos olyan már volt, hogy az én képeim vigyorogtak vissza rám mindenféle oldalon. Eléggé szar érzés.

17/F

2010. jan. 5. 18:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem is éltek már vissza képeimmel.. vagy a nevemmel még inkább. Nem is egyszer.

Amúgy volt már ilyen, de végül én jöttem belőle ki rosszul (várható volt), és egy életre megbántam. Ez a bizonyos "személy" még azóta is létezik, de már nem nagyon foglalatoskodok vele.

Ha unatkozom chaten szoktam még kiadni magam másnak, de csak is szórakozásból.

2010. jan. 5. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
sajnos volt. még fiatal koromban olyan 13 lehettem. Valahol interneten megismerkedtem egy fiúval, kb 16 éves volt én meg gondoltam egyet hogy azt mondom h 15 éves, szőke hajú lány vagyok. Egy csomót beszéltünk msn-en, aztán rájöttem hogy tök rendes ez a fiú. Nagyon lelkiismeret furdalásom volt és elmondtam neki mindent. Azóta nem beszélünk,de becsüli h elmondtam még időben az igazat. Hát meg is bántam, soha többet ilyet.
2010. jan. 5. 20:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Igen. Megesik. De soha nem rossz szándékkal. Nem akarok felszedni senki, vagy ilyesmi. Képekkel sem "szórakozom". Én sem örülnék, ha az én képemmel, nevemmel élne vissza bárki. Olyan helyzetben szoktam, amikor ez megkönnyít valamit. Például legutóbb keresztény vallásról szerettem volna beszélgetni őszintén egy vallásos emberrel. Tudtam, hogy ha elmondanám, hogy ateista vagyok, nem lenne ugyanolyan a beszélgetés (a részéről), mintha vallásos lennék. Ismerem a témát, egyszerűen csak nem hiszem, de kíváncsi avgyok, és szívesen cserélek eszmét ilyesmikről (is). Ilyen helyzetekben szoktam hazudni, füllenteni. Semmi következménye nem lesz, hiszen a kapcsolatot nem fogjuk tartani, nem ismereked neten.
2010. jan. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!