Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudok új életet kezdeni?

Tudok új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Hát így 21 évesen nem épp úgy alakultak a dolgaim mint másoknak. de ebbe nem akarok belemenni!

A lányeg hogy 2010-ben szeretnék bizonyitani magamnak de kell egy kis önbizalom.

Eltudok kezdeni egy új életet szeretnék tanulni: érettségizni nyelvet taulni és egy szakmát. 21 évesen nem késö? Mert már vanak olyan ismeröseim akiknek már családjuk van férj,gyerek stb: megvan mindenük,én pedig most akarom elkezdeni.

Légyszi írjátok meg a véleményetek!

2010. jan. 4. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem késő.

21 évesen elég fiatal vagy.

Tanár mesélte, hogy egyik ismerőse, talán volt diákja nem tanult akkor, amikor kellett volna, és harmincvalahány évesen ráeszmélt, hogy sokat halasztott el így.

Ezért munka mellett fejezte be a tanulmányait.

Szerintem neked se késő.:)

2010. jan. 4. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha akarsz tudsz!
2010. jan. 4. 23:05
 3/8 anonim ***** válasza:
25 vagyok és én is most fogok nekiállni az érettséginek meg egy angol középfok is kéne. Sose késő, de azért jobb minél hamarabb elkezdeni úgyhogy hajrá:)
2010. jan. 5. 01:34
 4/8 anonim ***** válasza:
21 évesen elöted az élet hajrá. Minden meglesz amit akkarsz. Halkan mondom hogy akinek 20-21 évesen családgya van lehet hogy komolyan rá fogg fázni. Az ilyen dolgokhoz kellő éretség kell szerintem te most a legjobb korban vagy az ilyesmihez. Értelmes felnöt fejel vágsz a dolgokhoz így kell csinálni.
2010. jan. 5. 01:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak 22éves korig lehet tanulni szakmát ingyenesen(alap,közép,emeltszintű szakmák),de felsőfokú szakképzésnél nincs ilyen korhatár. Nekem volt olyan ismim aki 28évesen tette le az érettségit,utána pedig könyvtáros szakot végzett,azóta is könyvtáros.:)
2010. jan. 5. 05:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat biztatást!
2010. jan. 5. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
escape->restart->yes
2010. jan. 20. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Megkérdezhetem,hogy fiú vagy-e,vagy lány?Végülis mindegy!Én is 21/L vagyok,és hasonló(vagy ugyanilyen)helyzetben.Nekem sem igazán alakultak úgy a dolgok,ahogy vártam.Én is most(jövőre fogok érettségizni(estin),és szeretnék tovább is tanulni.Még szerintem sem vagyunk elkésve,de az idő megy,úgyhogy bele kell húznunk!:)Mert én pl. mindig ezzel nyugtattam magam régebben is,hogy"jaj,még ráérek,erre is-arra is",aztán hogy elment az idő.Nekem már csak ebben van az utolsó reményem,ha most sem sikerül,nem tudom mi lesz!
2010. jan. 31. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!