Hogy reagáltál erre a levélre?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltál arra a levélre/üzenetre amiben megírták,hogy felvettek egy középsuliba.Ha felvettek,akkor nagyon örültél?Vagy már számítottál rá?Vagy már biztos voltál benne?Vagy már rég lemondtál róla?És elmentél utána bulizni?:D Ha nem,akkor sírtál is? Tudtad,hogy nem vesznek fel? stb. Mi úgy tervezzük,hogy ha felvesznek,akkor utána elmegyünk a McDonald's-ba kajálni.:D Ti?? És papírborítékban kaptad meg,vagy interneten?2010. jan. 4. 20:17
11/21 anonim válasza:
Én már előre is sejtettem, de nagyon örültem amikor megkaptam :) Amint az első osztálytársunknak megérkezett, minden nap nagyon vártam, hogy hazaérjek, persze egy hétbe telt, mire megérkezett, de örültem :)
Én akkor nem sírtam, felvételi után sírtam, úgy éreztem elrontottam, de hál isten még sem:)
12/21 A kérdező kommentje:
Grat.:) Gondolom nagyon örültél akkor.Pf...engem csak a remény segíthet át...
2010. jan. 4. 23:01
13/21 anonim válasza:
hát én 3x örültem. 2x a technikusinak, egyszer az egyetemnek. Ebből kettő(1tech, 1 egy.) jött sms-ben. Hittem, hogy sikerül mind 3x, és sikerült is. Ezek az sms-ek még mindig megvannak, több éve már :D
14/21 anonim válasza:
21:06 vagyok.
Ugyan, nem vészes az a felvételi, biztosan sikerül :)
15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem nincs is felvételi,így nem is tudok mit tenni hogy jobb legyek.Mindenki nagyon tanul a felvételire,én meg...nagyon félek,hogy nem vesznek fel,mert csak azt az egy sulit jelölöm meg.Mit gondolsz, iparművészetibe felvesznek 4.2 és 4.5-ös átlaggal?(30fő)
2010. jan. 5. 15:37
16/21 anonim válasza:
biztos voltam, hogy bekerülök, ezért nem lepődtem meg , amikor kibontottam a levelet
17/21 anonim válasza:
Felvettek, de már elkönyveltem magamban, hogy engem sehova nem fognak majd felvenni, mert "csak" 86%-os lett a dolgozatom, és az átlagom is csak négyes volt. Végül mégis abba a suliba kerültem, amit elsőnek jelöltem meg. De annak jobban örültem, amikor megtudtam, hogy 53-ból negyedik lettem egy másik suli ranglistáján :D Most viszont már ott tartok, hogy örülök, ha nem bukok meg semmiből, pedig nem túl erős ez a gimi -.-"
18/21 anonim válasza:
21:06 megint.
Nem igazán értek ahhoz, hogy egy iparművészeti suliba milyen átlag kell, de a 4,2-4,5 szerintem elég jó :)
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. jan. 5. 18:42
20/21 anonim válasza:
Én elsírtam magam, mivel sosem gondoltam volna, hogy lesz középiskolai végzettségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!