Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy reagáltál erre a levélre?

Hogy reagáltál erre a levélre?

Figyelt kérdés
Hogyan reagáltál arra a levélre/üzenetre amiben megírták,hogy felvettek egy középsuliba.Ha felvettek,akkor nagyon örültél?Vagy már számítottál rá?Vagy már biztos voltál benne?Vagy már rég lemondtál róla?És elmentél utána bulizni?:D Ha nem,akkor sírtál is? Tudtad,hogy nem vesznek fel? stb. Mi úgy tervezzük,hogy ha felvesznek,akkor utána elmegyünk a McDonald's-ba kajálni.:D Ti?? És papírborítékban kaptad meg,vagy interneten?
2010. jan. 4. 20:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
azért a fősuli vagy az egyetem fontosabb, na ha oda nem veszik fel és szerette volna akkor el tudom képzelni hogy sír valaki, amúgy én számítottam rá hogy felvesznek, és nem mentem sehova
2010. jan. 4. 20:28
 2/21 anonim ***** válasza:

ez olyan, hogy amikor annó osztálytársaim elvégeztek egy +1éves szakmai képzést egy rohadtul híg fos szar gyenge cuccot, akkor a szülei jutalomból vitte őket bulizni meg minden. egy kis fos szakma miatt amivel amúgy szart se ének.

szakközépsulis felvételi miatt nm hiszem, h nagy hűhót kell csapni.

2010. jan. 4. 20:31
 3/21 anonim ***** válasza:
nememlékszem semmire csak arra h nemnagyon érdekelt örültem és ennyi :D
2010. jan. 4. 20:35
 4/21 anonim ***** válasza:
én már tudtam hogy felvesznek :D persze bűnrosszul irtam meg mindent,de a protekció mindenen átsegitett :D
2010. jan. 4. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:

kaptam akkor levelet?

engem 6osztályosba iratott át anyám,felvételi nélkül,jó volt hozzá az átlagom és kész

egyetemi felvételi eredményt ünnepeltük 3 napig...de nem emlékszem sokmindenre:D

2010. jan. 4. 20:39
 6/21 anonim ***** válasza:
Asszem örültem. Egyetemre meg kicsit szomoru voltam,hogy nem.
2010. jan. 4. 20:42
 7/21 anonim ***** válasza:
Én tudtam, hogy felvesznek, mivel tanulmányi versenyt hirdettek, és az első 20-at felvették felvételi nélkül, én nyertem meg a versenyt, így volt egy nyugodt fél évem.
2010. jan. 4. 20:44
 8/21 anonim ***** válasza:
természetes volt, nem is éltem a lehetőséggel:)
2010. jan. 4. 20:47
 9/21 anonim ***** válasza:

Mikor felvettek főiskolára,smst kaptam éjszaka és nagyon örültem!

Mikor középsuliba,asszem levelet kaptam,amire számítottam.

Amúgy én nem lennék magamra büszke h protekcióval nyomtak be vhova. Inkább a tudásomra vagyok az.

2010. jan. 4. 20:52
 10/21 A kérdező kommentje:
Végülis attól még h egyesek nem csinálnak meg érte sok mindent,meg nem nagyon érdekli,hogy felvették e,másokat ez segít tovább az életen.Ez az életed második lépése,úgyhogy szerintem nem mindegy,hogy vmi KERO félébe akarsz kenyeret dagasztani,vagy az álmaidat teljesíteni.
2010. jan. 4. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!