Lányok! Ti hogyan éltétek meg az első gimis napot?
Úgy értem hogy ti milyenek voltatok, mármint visszahúzódóak voltatok vagy nem. Ja. És ti mentetek oda máshoz vagy õk jöttek oda hozzátok.
Mert szeptemberben leszek gimis és félek hogy valamit rosszul csinálok. :/
Na, jönnek a fosós gólyák kérdései...:D
Na de, hogy válaszoljak a kérdésedre, ezt szerintem mindenki másképp éli meg. Én az első napon már nem a diáktársaimmal voltam elfoglalva, mármint akkor már nem azon aggódtam, hogy velük, hogyan sikerül majd elcseverésznem, ugyanis előtte voltunk gólyatáborban, ahol azért már a társaság többségével megismerkedtünk.
Jobban érdekeltek az új tanárok, a termek stb.
Az én esetemben a táborban nem én voltam a kezdeményező fél, mások jöttek oda folyamatosan. Viszont akik odajöttek és szimpatikusak is voltak, azokkal jól el tudtam beszélgetni.
Tudom, hogy nehéz, de én csak azt tudom tanácsolni, hogy legyél nyitott és merj bátran ismerkedni. De ha nem, az se baj, úgyis lesz aki odajön hozzád, ha akarod, ha nem. Mindenhol van 1-2 nagyszájú gyerek...:D
Te mész gólyatáborba?
Nem kell aggódni az új diákok miatt.:) Gondolj arra, hogy ők is mind ugyanabban a helyzetben vannak mint te, most nekik is minden új még.
Egyszóval nem kell ráparázni, csak add önmagad és minden rendben lesz.:D
Ennyire azért nem kell félni, ez csak egy iskola. :)
Én se voltam gólyatáborba, sőt szerintem az elsősök 10% volt, nálunk nem volt népszerű ez az izé. :D
Ha esetleg tudsz neveket az leendő osztályodból, akkor jelöld be őket fb-n és beszélgess velük, esetleg össze is futhattok a suli előtt.
Én úgy voltam vele, hogy odaültem másokhoz első nap és beszélgetni kezdtünk és simán ment minden. Páran jelentkeztünk ilyen délutáni elfoglaltságra (tánc) ott jól elhülyültünk és ennyi.
Csak add önmagad és ne hazudj semmiben, legyél kedves és nyitott, biztos találsz majd hozzád hasonló embereket. Ezen ne stresszelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!