Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan éltétek meg a magányt?...

Hogyan éltétek meg a magányt? (Lányok)

Figyelt kérdés

2 évig úgy érzem elég magányos leszek, mert a középiskolás "barátaimmal" nem igazán beszélek. Már régen nem fáj annyira, hogy mi lesz akkor (az előző években nagyon aggódtam). Úgy érzem én vagyok a hülye. Nem sajnáltatásból, de vannak a régi baráti, mély és tartós kapcsolataim 2 barátnőmmel még általános iskolából. Ő szerintük nincs baj velem, de mikor a középiskolás barátaimmal vagyok, úgy érzem, hogy egy senki vagyok. Akármit mondok abból mindig kijön, hogy: ezt nem értjük xy, hülye vagy, vagy csak fogják a fejüket. Akkor úgy érzem: tényleg ostoba vagyok, hogy ennyi badarságot összehordok. Mikor a valódi tartós barátaimmal vagyok, akkor ők miért nem produkálnak ilyet? Ja, és olaj a tűzre, hogy igazából sose keresnek a középiskolás barátaim, amikor kérdezem, hogy találkozunk-e azt érzem, hogy csak nyűgből mondanak igent...

Ti hogy vagytok ezzel? Hogy éltétek túl, hogy nem abban a körben vagytok, ahol TÉNYLEG jól érzitek magatokat? Ki akarok szakadni belőle, de már nincs visszaút... maximum, ha hirtelen nem fogok szakképzésen részt venni.

2013. júl. 28. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen. A felszínes ismeretségeket nem tekintettem barátságnak, és a kapcsolatot is minimális szintre csökkentettem, mert láttam, hogy "hülyének néznek". Ahol nem tekintenek egyenlő rangúnak, ott mért akarnék akármit is elérni? Tehát koncentráltam a sulira, így amíg velük voltam, nem kellett rájuk figyelnem, helyette az órára koncentráltam, ezért otthon kevesebbet kellett tanulnom, és több szabadidőm volt azokra (suli után), akiket\amiket szerettem.

Aztán amikor vége a sulinak, a felszínes emberek hamar "lekopnak", és a minőségi ismeretség maradt meg. Addig meg megtanultam a motoromat megjavítani, a számítógépemet karbantartani, test építeni, és sokat tudtam olvasni az emberi viselkedésről, így a pszichológiai ismereteim is bővültek. 22f élveztem minden percég a sulinak, akármennyire is "felszíneskedtünk". És most is kamatoztatom a tudásom, amit az idő alatt szereztem. :)

2013. júl. 28. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Először is bocsi,hogy pasiként írok.

Másodszor pedig:

Ezek nem igazi barátok,akkor. Akik mellett feszélyezve érzed magad,leszólnak,nem úgy szeretnek ahogy vagy,azok nem barátok.

Amúgy nekem is megvolt ez,amikor egyéb okok miatt magántanuló lettem. Sajnos a barátokkal nem tartottam a kapcsolatot,emiatt elkoptak.

De aki tényleg olyan,azzal ne félj találkozót megbeszélni :)

Nyílván,ha annyira zavarná,akkor nem menne bele.

De ez jobb lesz,ha már lesz valakid,mert azzal többet töltesz és akkor már nincs magány érzet.

2013. júl. 29. 08:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem lehetséges a magántanulás, mert olyan a szak, hogy ott kell lenni :/
2013. júl. 30. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Fordítva :)

Nem emiatt lettem magántanuló,hanem a magántanulóság miatt lett ez.

2013. júl. 30. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!