Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet feldolgozni ha...

Hogy lehet feldolgozni ha valaki megerőszakol?

Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 00:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Cigó volt?:|
2014. jún. 22. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kerestem pszichológust, mert még gyerek voltam és azt sem tudtam mi az. Később döbbentem rá, h mi történt. Magamba fordultam, bezárkóztam, fiúkra rá se néztem, mert féltem tőlük és értéktelennek éreztem magam (mindig azt hallottam h majd annak adjuk oda magunkat, akit szeretünk, meg hogy a szüzesség "kincs".. aztán fájt, h én nem adhatok semmit majd). Aztán szerelmes lettem és csak a pasimnak mondtam el mi történt. Ő megértett és átbeszéltük a dolgot (pl. hiába voltam nagyon szerelmes mégis hányingerem volt, ha közelebb jött, de idővel megszoktam és vágytam a közelségére ), aztán az első szeretkezést átsírtam. De ma már minden rendben van. A rossz emlék megmaradt , de jöttek melléje szép emlékek és pillanatok, amik úgymond kiegyensúlyozzák. Tehát idő kell és vki, akivel átbeszéled.
2014. jún. 23. 18:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló! Igen,cigó volt!
2014. jún. 24. 06:59
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha a nőgyógyászati vizsgálat megállapította az erőszakot, akkor feljelentheted. Ez nem évül el egyhamar. Gondolj bele, hogy másokkal is megteheti, míg szabadon van.

Mellesleg az ilyenekből csinálnak köcsögöt a börtönökben.

2014. jún. 24. 12:28
 25/26 anonim válasza:
Írtam privát üzenetet! Remélem tudok segíteni! Mia
2014. jún. 24. 12:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Pszichológussal, és azzal gondolom, hogy sokat kell beszélni róla. Van a Dr. House-nak egy erről szóló része, amikor a nő mindenképp beszélni akar, csak úgy, bármiről ("Egy nap, egy szoba"). Biztos voltál már szakembernél. Szerintem járj addig, amíg szükségét érzed!

Amúgy igazából én tuti megtenném, amivel megfenyegetted azt a cigányt. Nem értem, miért nem járatod le, amennyire lehet, ha már feljelenteni így utólag nem tudod. Hadd tudja meg a világ, micsoda egy mocsok.

2015. okt. 19. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!