Hogy lehet feldolgozni ha valaki megerőszakol?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 00:19
11/26 anonim válasza:
Biztos nagyon nehezen,mindenképp szakember segítségével.
12/26 A kérdező kommentje:
Voltam szakembernél kontrollra már nem mentem vissza! Azt írta a papíromra eddigi életúton számtalan pszihotrauma érte. Kaptam gyógyszereket,de nem vettem be őket,attól a lelkednek nem lesz jobb.
2014. jún. 22. 00:46
13/26 anonim válasza:
Reálisan belegondolva, sehogy, soha. Az érzés valószínűleg az idő elteltével enyhülni fog (több év). Semmi garancia nincs arra, hogy később egy szituáció, film vagy hír nem idézi fel az eseményeket és ismét kezdődik a szenvedés.
14/26 anonim válasza:
Ha szeretnéd szívesen beszélgetek róla veled.
15/26 anonim válasza:
Kérdés, miért, megerőszakoltak? Hogyha van kedved dumcsizni, nem testi társat keresni akkor írj, 27F
16/26 anonim válasza:
Csakis szakember - pszichológus - segítségével.
17/26 A kérdező kommentje:
Köszi,látom még vannak normális emberek. Nem most történt! De az illetőnek volt pofája megjelölni Facebookon. Amióta ez történt mar gyerekem született stb írtam neki egy igen csúnya üzit hogy ha nem törli a jelölést nagyon csúnyán leégetem,rengetegen megfogják tudni mit tett. Így törölte a jelölést! De engem nagyon felzaklatott!
2014. jún. 22. 06:51
18/26 anonim válasza:
Undorító féreg, fel kellet volna jelentened!
19/26 anonim válasza:
Ez elég sokmindentől függ. Szerintem itt fontos az, hogy szűz voltál-e, hogy ki erőszakolt meg milyen körülmények között... de az egész hozzáállás kérdése.
Kár lenne tönkretenni emiatt az egész életed, most mondhatod, hogy én nem értelek meg, de álj úgy hozzá, hogy csak szex volt és ennyi :) Többet nem kell átélned ezt az erőszakolást :)
Most ne arra gondolj, hogy nem értelek, hanem a hozzáállásodon próbálj javítani. Ne elfelejteni akard a dolgot, az úgysem fog menni. Békélj meg vele.
20/26 A kérdező kommentje:
Hónapokig eszembe sem jutott,csak most újra :( nem tudom mit számit,hogy szűz voltam-e,nem! És még aznap éjjel voltam nőgyógy vizsgálaton,de ennyi. Nem mertem feljelenteni,mert az mondta akkor kinyír! Már nem félek tőle...sőt,szívem szerint valahogy viszonoznám neki. Amúgy nem én voltam neki az első,de senki nem mer lépni,mert mocskos kissebbség!
2014. jún. 22. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!