Mit tegyek hogyha egyedül érzem magamat és ezért lassan alkoholista válik belőlem? 18 éves vagyok. Annyira szeretném hogyha lenne egy lány akiben megbízhatok! Lassan saját magamat pusztítom el.18F
Doktor Úr!
(Tetszik a megszólítás, nem élcelődésként használtam.)Ennyi pozitívumot az elmúlt hétben még nem olvastam, gondolok itt a beszámolód elejére. Úgyhogy ezért látatlanban is ezer hála és köszönet.
Most a sok cuki hozzászólás után úgy fogom érezni, hogy én vagyok a veled egykorú gonosz ateista boszorkány. Én nem a Higgy Istenben! szöveggel fogok jönni, mert nekem már nincs hitem.
Látom neked is egy bizonyos világundorod van, amivel nem vagy egyedül. Csak a legtöbben már hozzászoktunk. Mások is vágynak tartós kapcsolatra, na de inni? Hogy a fenébe jutott ilyesmi eszedbe? Családtagok, barátok még nem vágtak tarkón érte? Megéri bármi is azt, hogy elpusztítsd magad?
Én azt vallom, hogy amit magam csinálok vezethet csak eredményhez. Évekkel ezelőtt tapasztaltam, hogyha alvás előtt sírógörccsel imádkozok valamiért, az nem fog teljesülni. Be lehetek zárva a négy fal közé és semmi nem fog változni az életemben. Még mielőtt azt hinnéd, hogy hirtelen felindulásból inkább bulizni mentem vagy hasonlók, elárulom hogy ilyesmiről szó sincs. Nem járok el. Olykor jól esne valakinek a közelsége, de ez minden.
Nem csak szórakozóhelyeken ismerkedhetsz. Mondjuk járj könyvtárba, olvass többet, ezzel szélesíted a látóköröd és egy csomó új témát felvet, ha egy könyvmolyhoz közeledsz. Ez csak egy példa volt, természetesen bármely hétköznapi hely megfelel az ismerkedéshez.
A helyedben lenyugodnék: tizennyolc vagy, eljön még az a lány, hidd el. Addig foglald el magad, okos vagy, tanulj sokat, az soha nem lesz hátrány. Akik gimiben csúfoltak, azok irigységből tették. Szeresd önmagad! Mit szeretnél majd x idő múlva mondani annak a lánynak: "Á, tudod, én nagyon paráztam, hogy nincs társam. De ennyi, mást nagyon nem csináltam." vagy "Eddigi egyik legkreatívabb és energikusabb szakasza volt az életemnek. Elértem egy csomó célom, s büszke vagyok magamra. De az, hogy itt vagy mellettem, az még jobb." Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!