Mit tegyek hogyha egyedül érzem magamat és ezért lassan alkoholista válik belőlem? 18 éves vagyok. Annyira szeretném hogyha lenne egy lány akiben megbízhatok! Lassan saját magamat pusztítom el.18F
Én nagyon visszahúzódó lány vagyok és én sem értem ezt a bulik,diszkók...
Csakhogy ismerkedni tényleg nagyon könnyű.Elég tényleg az egyszerűség is.Sokan szeretnének normálisan párt találni.A férfiak legtöbbje még tényleg nagyon alacsony szinten vannak menőzések,beszólások,lökdösődések,kiabálások,fütyülések és csipkedések.
Van annyi eszed,hogy ezt felismerd ,belásd és,hogy nem ezt követed.
Engem egyszer leszólított egy nagyon helys,normális srác,csak úgy,hogy nincs -e kedvem kávézgatni és beszélgetni.Azóta együtt vagyunk,nagyon örülök ennek.
Szóval tudom,hogy nagyon nehéz normális lányt is találni.Tele van a világ hosszú feketehajú beképzelt nőkkel.Önelégültek,mert nem akarnak hosszútávú kapcsolatot.Sok nő párosával vagy csoportosan haladnak az utcán és így nehéz az egyikőjüket meghívni valamire.Én mindíg egyedűl kóboroltam ezért volt könnyűbb dolga a páromnak.Nagyon ritka ha egy nő egyedül mászkál.
Ha látsz egy padon ülő lányt, csak hívd meg kávéra,ebédre.(úgysem fog sokat enni)
Ha párosával vagy csoportosan látsz lányokat akkor az tényleg nehéz.Kiszemelsz közülük egy neked tetszőt,és nem mered vagy tényleg nem lehet kiszakítani onnét.Ha nagyon boldogak akkor ne is szólíts le közülük senkit.Ha az egyik szomorkás vagy még le is marad a többiektől akkor leszólíthatod,mert örülni fog,hogy valaki észre veszi és a többi lány csak vihog rajtad,de te csak hagyjad.Ha nemet mond akkoris legalább tettél valamit érte,mert vele végre beszélni fognak.
Ne keseredj el,ha először nem sikerül,több lesz a csalódás.Hiszen egyszer majd sikerülni fog.
Először is, szeretném Neked kifejezni a legnagyobb fokú gratulációmat, azért,hogy ezt a levelet ide leírtad,és elmondtad a problémádat! Nagyon-nagy dolog, vannak olyanok akik nem tudnák megtenni!
Ahogy a kisregényedet olvastam sajnáltalak, mert a mai világban tényleg nagyon nehéz normális lányt találni. 99.9% százalékának tényleg csak a sz.x kell. DE azt ne feledd,hogy még mindig ott van az a 0.1% ! Ismétlem MINDIG van arra esély/lehetőség,hogy találj egy szerető lányt,magad mellé! Nehéz. Nagyon nehéz. Tudom.:(
Szeretnék ezzel segíteni,de ha nem tetszik akkor ne pontozz le kérlek.
"Akármilyen helyzetben vagy,akármilyen leküzdhetetlennek látszódnak is a nehézségeid mindig valami nagyszerű felé tartasz. Mindig. "
Ez azt jelenti a Te esetedben,hogy nem kaptad meg az Univerzumtól azt amire vágysz. Eddig azért nem adta meg,mert VALAMI JOBBAT akar adni!
Hidd el megfogod kapni a legeslegjobbat,mert a Jó Isten mindenkit egyformán szeret!:)
2.
Azt vonzzuk magunkhoz ami bennünk lakozik. Légy boldog akármilyen nehéz is,és amilyen frekvenciát kibocsátasz az fog hozzád visszajutni vagyis, egy aranyos lány!:)
Minden jót Neked!
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!