Ha nagyon egyedül érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon magányos vagyok. Annyira rosszul vagyok. A barátaim is lehülyéznek (lehet hogy csak viccből de rosszul esik), emelett még a szüleim is. Néha hallom hogy apám kiabál és hallo mhogy rólam beszél hogy mennyire hülye vagyok meg mennyire csúnya meg minden. Néha úgyérzem megakarok hallni, hogy nem kelek ide erre a világra.2014. jún. 12. 19:16
1/3 anonim válasza:
Mikor elegem van a "Való életből" a virtuális világban van egy csomó barátom/barátnőm akikkel mindíg nagyon jól el vagyok, és egy csomóval már találkoztam élőben is :) Keress új barátokat!
2/3 anonim válasza:
Ha tudod mi a probléma, akkor itt az ideje, hogy változtass. Még ha tényleg csúnya és hülye lennél (rám is mondták, nem igaz, csak a személyiségtípusom miatt másképpen gondolkozom), ha tudsz szeretni, az mindennél többet jelent. Olvass el erről pár könyvet (Fromm, Buscaglia szeretetről szóló könyveit).
3/3 Borzaskata válasza:
Hallgass zenét, és találj valami hobbyt, pl. menj ki a természetbe és fényképezz, vagy valami ilyesmit. Találj valami célt az életedben, és állj rá ezerrel!
Még csak annyit, hogy ne hidd azt, hogy ez csak Veled történik. Ne hibáztasd magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!