Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy valaki nem...

Miért van az, hogy valaki nem tesz fel magáról facebookra képet?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
78%

1)Hát mert szégyenlős is lehet az ember nem akarja az ország világ elé kürtölni a képét.

2)A facebook nem azért hozta létre hogy képeket osszon meg ha nem a kapcsolat tartás miatt

2014. jún. 19. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

lehet nincs fényképezője. nem mindenkinek van hiába van 2014.

lehet az is h nem szereti magát fotózni mert pl nem érzi valami szépnek magát, önbizalom hiányos.

2014. jún. 19. 18:45
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom ha facebookja sincs valakinek egyenesen szívrohamot kapsz. Hány éves vagy? 15?
2014. jún. 19. 20:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen szarom, és örülök is neki. Mégis miért szúrjam el az életem ilyen szar helyen, hogy semmitmondó emberekkel semmitmondó dolgokról beszéljünk? Nem érdekel mi történt vele, és mást sem hogy velem mi történt. Fényképet pedig azért rak föl magáról, hogy megismerjék az ismerősei, ugyanis az országban 25 ezer Kovács Béla van, így nyilván rak föl magáról fényképet, de csak egyet! Te kérdező biztos lány lehetsz ha ilyeneken gondolkodsz, és még választ sem találsz rá magadtól.
2014. jún. 19. 22:55
 15/21 A kérdező kommentje:

ja tuti csaj vagyok xd

ezek szuper válaszok, rengeteg infóval lettem gazdagabb!

a legjobbakat

2014. jún. 19. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:

"ismerőseim tudják ki vagyok "

püff...... hát te se vagy komplet!

benne van a nevében ismerős! nek nem kell kép hogy tudja ki vagy!

2014. jún. 20. 01:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Meghalok :) ez valami vicc?
2014. jún. 20. 01:17
 18/21 anonim ***** válasza:

ki nem sz*rj* le ki kicsoda...

nők teljesen facebook függők ...

azt tudjuk....

A kedves kérdező még tini jánka, akinek megjött és dühöngő rohamot kapott hogy nem tudja ki kovács béla 1.500.000 adik leszármazottja mért nincs róla kép....

2014. jún. 20. 01:22
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Én fent vagyok facebookon, de nincs kint profilképem. Hogy miért? Mert értelmetlennek tartom, mert nincs kedvem cserélgetni. Rengetek ismerősöm van, akinek 3 éve ugyanaz a profilképe van kint és már rohadtul nem úgy néz k mint ma. Akkor mi értelme is van? :)

Hogy miért regisztráltam akkor a faebookra? Miért vagyok akkor még is fent? Miért, szerinted akinek nincs kint profilképe, az már ne is használja? Azt is lehet OKOSAN használni. Én pl benne vagyok nem egy hasznos csoportban, csomó érdekes, értelmes és hasznos dolgot és információt lehet onnan megszerezni. Azon kívül a barátaimmal is csináltuk egy csoportot, oda tesszük ki, ha van valami program és partnert keresünk rá...A barátnőmmel is van 1 csoportunk, oda pl. "nem szalonképes" képek kerülnek fel. Mikor ő kórházban volt 1 hónapot külföldön, akkor is ott vidítottuk fel egymást, megmutatta a szobáját stb. Ugyanis nem volt webkamerája, telefonálni drága lett volna, de a telefonjával lefotózni, videózni és feltenni a facebook csoportunkba egy perc alatt semmibe sem került. Egyszóval igenis lehet profilképtől függetlenül használni a facebookot, van értelme.

Nekem sincs profilképem, valószínűleg nem is lesz,mert én nem fotózgatom magamat, de sok képen meg vagyok jelölve amit mások tettek fel a fb-re.

18/L

2014. jún. 20. 11:08
 20/21 anonim válasza:
Ezek szerint én nagyon okos vagyok, mert töröltem magam :D
2014. jún. 21. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!