Miért van az, hogy valaki nem tesz fel magáról facebookra képet?
1)Hát mert szégyenlős is lehet az ember nem akarja az ország világ elé kürtölni a képét.
2)A facebook nem azért hozta létre hogy képeket osszon meg ha nem a kapcsolat tartás miatt
lehet nincs fényképezője. nem mindenkinek van hiába van 2014.
lehet az is h nem szereti magát fotózni mert pl nem érzi valami szépnek magát, önbizalom hiányos.
ja tuti csaj vagyok xd
ezek szuper válaszok, rengeteg infóval lettem gazdagabb!
a legjobbakat
"ismerőseim tudják ki vagyok "
püff...... hát te se vagy komplet!
benne van a nevében ismerős! nek nem kell kép hogy tudja ki vagy!
ki nem sz*rj* le ki kicsoda...
nők teljesen facebook függők ...
azt tudjuk....
A kedves kérdező még tini jánka, akinek megjött és dühöngő rohamot kapott hogy nem tudja ki kovács béla 1.500.000 adik leszármazottja mért nincs róla kép....
Én fent vagyok facebookon, de nincs kint profilképem. Hogy miért? Mert értelmetlennek tartom, mert nincs kedvem cserélgetni. Rengetek ismerősöm van, akinek 3 éve ugyanaz a profilképe van kint és már rohadtul nem úgy néz k mint ma. Akkor mi értelme is van? :)
Hogy miért regisztráltam akkor a faebookra? Miért vagyok akkor még is fent? Miért, szerinted akinek nincs kint profilképe, az már ne is használja? Azt is lehet OKOSAN használni. Én pl benne vagyok nem egy hasznos csoportban, csomó érdekes, értelmes és hasznos dolgot és információt lehet onnan megszerezni. Azon kívül a barátaimmal is csináltuk egy csoportot, oda tesszük ki, ha van valami program és partnert keresünk rá...A barátnőmmel is van 1 csoportunk, oda pl. "nem szalonképes" képek kerülnek fel. Mikor ő kórházban volt 1 hónapot külföldön, akkor is ott vidítottuk fel egymást, megmutatta a szobáját stb. Ugyanis nem volt webkamerája, telefonálni drága lett volna, de a telefonjával lefotózni, videózni és feltenni a facebook csoportunkba egy perc alatt semmibe sem került. Egyszóval igenis lehet profilképtől függetlenül használni a facebookot, van értelme.
Nekem sincs profilképem, valószínűleg nem is lesz,mert én nem fotózgatom magamat, de sok képen meg vagyok jelölve amit mások tettek fel a fb-re.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!