Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 15 éves fiú kirak facebookra magáról egy képet mikulássapkában december 6. -án?
Kit érdekel?
Én itthon köntösben, munkavédelmi sisakban és ördögfarokban szaladgálok. Gáz vagyok. :(
kezdek nagyon komolyan kiakadni a fb-s kérdésekre.
türelmes ember vagyok, de azért mindenben van határ.
Éljetek már a kiabebacott fb-n kívüliswááááá
pusztulj Zuckerbeeerg!!!!!!!
Könyörgöm válaszolók...és ha poénból tette ki?-.-
Van egy haverom ő is pl. Mikulás sapiba volt ma,de senki nem szólta le,hogy gáz,hanem röhögtek vele,meg mondták ,hogy "ilyen szexi mikulást szeretnék otthonra" és hasnolókat xD.
Nem gáz
Szerintem nem gaz. Tobb fiut lattam Mikulas sapkaban ma es tudtommal senki se kotott belejuk. Legalabb jo hangulatot teremtettek meg hulyultek. Engem inkabb az idegesitett, hogy az osztalyombol a lanyok 70%-a egesz nap fenykepeszkedett minden pozban, az egesz facebook tele van mikulas sapkas lanyokkal aki azt irogassak a kepjeik ala, hogy :"Jajj be csuf vagyok!"
15\L
Jellemző, Zuckerberg a hibás, amiért egyesek nem tudják normálisan használni a fb-ot.... (nem a kérdezőre gondolok konkrétan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!