Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 15 éves fiú kirak facebookra magáról egy képet mikulássapkában december 6. -án?
ó, ez úgy gondolom nekem szólt.
iróniaértés: fejlesztésre szoruló készség :)
Ne haragudj, de most muszáj elmondanom/leírnom amit gondolok.
Én olyan kis 20. századi 13 éves vagyok aki nem tudja tolerálni, magát a facebook-ot sem. (de csak hogy ne kössek bele rögtön az elején a kérdésbe, jó, tegyen ki magáról képet.)
Azt meg aztán pláne nem értem, hogy mi a fészkes francért nem tud egy 15 éves (legyen fiú vagy lány) ebben a korban már legalább annyira felnőni, hogy felfogja, ennek az egésznek nem az a lényege, hogy idióta mikulássapkába rohangáljunk a városba, és adjuk az emberek tudtára, hogy igen, teljesen hülyék vagyunk, bár mi ezt marha cukinak tartjuk....komolyan mondom kiráz a hideg.
Zuckerberget személy szerint egy zseninek tartom, mint mkit, aki egy viszonylag egyszerű ötlettel és annál több munkával ilyen fiatalon befut.
Respect neki.
Engem személy szerint ez a fb mánia fáraszt már kissé, meg a napi 20 ostoba fb-s kérdés.
mert néha az az érzésem, h mintha mki a fb virtuális világában élne és az lenne a mérvadó, amit ott látunk, nem pedig a való élet.
Ez teljesen igaz
Fárasztó az a sok hülye kérdés meg a pucsítós, kacsaszájú ri*ancok képei(tisztelet a kivételnek)
Én egyáltalán nem vagyok függő 1 nap kb 3x megyek fel 5-10 percre
Nem posztolok semmiféle ökörséget
Csak hogy a mikulássapkás képhez a leírás boldog Mikulást ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!