Mit tegyek ebben a helyzetben, hogyan emlékezhetne rám?
Szóval volt egy barátom (csak haveri szinten), decemberben ismertem meg ot és a barátait is (utcazenészek). Nem voltak veluk sokat, csak aznap éjszaka és nagyon jól elbeszélgettunk, olyan jól megértettem vele magam mint még soha senkivel.. Kicsit be is rúgtunk.. Azt mondta nekem, hogy nem tudja miért, de nagyon jól érzi magát velem és mikor hazament azt mondta, hogy majd felhív..
Aztán nem hívott, nem tudom miért, de nem is fogom megkérdezni.. Hetekig ki volt kapcsolva a telefonja, tegnap este megcsorgettem, o visszahívott 2x, de én akkor aludtam, nem tudtam felvenni :( Ma estefele megint megcsorgettem és visszahívott, aztán azt kérdezte, hogy ki vagyok én.. Megkérdeztem, hogy nem emléxik-e rám? Azt mondta, hogy nem.. Viszont pont most írt sms-t hogy írjam meg neki ki vagyok és honnan ismerem.. Mit írjak neki, vagy mit tegyek? Csak egyszer találkoztunk!
De éppen az, hogy nem írtam le neki hogy ki vagyok, mégis mit írhatnék például?
Egyébként meg attól félek hogyha megmondom neki ki vagyok, nem fog hívni meg írni..:(
"Egyébként meg attól félek hogyha megmondom neki ki vagyok, nem fog hívni meg írni..:("
De most nem telejsen mindegy, hogy úgy ír, hogy nem tudja, ki vagy, vagy egyáltalán nem is ír?:))
Semmi baj, én senkinek sem vagyok fontos, de azért nekem is kell társasági életet élnem és orulok ha valaki sms-t ír, amúgy már megszoktam hogy elfelejtenek az emberek =)
Egyébként jut eszembe, már 1 évvel ezelott is találkoztam vele ugyanott ahol most, és most decemberben mondta nekem, hogy emlékszik rám.. akkor mégsem felejthetett el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!