Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben,...

Mit tegyek ebben a helyzetben, hogyan emlékezhetne rám?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy barátom (csak haveri szinten), decemberben ismertem meg ot és a barátait is (utcazenészek). Nem voltak veluk sokat, csak aznap éjszaka és nagyon jól elbeszélgettunk, olyan jól megértettem vele magam mint még soha senkivel.. Kicsit be is rúgtunk.. Azt mondta nekem, hogy nem tudja miért, de nagyon jól érzi magát velem és mikor hazament azt mondta, hogy majd felhív..

Aztán nem hívott, nem tudom miért, de nem is fogom megkérdezni.. Hetekig ki volt kapcsolva a telefonja, tegnap este megcsorgettem, o visszahívott 2x, de én akkor aludtam, nem tudtam felvenni :( Ma estefele megint megcsorgettem és visszahívott, aztán azt kérdezte, hogy ki vagyok én.. Megkérdeztem, hogy nem emléxik-e rám? Azt mondta, hogy nem.. Viszont pont most írt sms-t hogy írjam meg neki ki vagyok és honnan ismerem.. Mit írjak neki, vagy mit tegyek? Csak egyszer találkoztunk!

2010. jan. 3. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha annak ellenére, hogy a lehető legpontosabban leírod neki, ki vagy, mikor hol, mivel, és mégsem emlékszik rád, akkor meg kéne látogatnod..:DD
2010. jan. 3. 18:21
 2/10 A kérdező kommentje:

De éppen az, hogy nem írtam le neki hogy ki vagyok, mégis mit írhatnék például?

Egyébként meg attól félek hogyha megmondom neki ki vagyok, nem fog hívni meg írni..:(

2010. jan. 3. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg ne is írj neki. hogyha nem emlékszik rád nem is vagy olyan fontos számára sorry
2010. jan. 3. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
És jobb a bizonytalanság? Írd meg neki legfeljebb nem hív, te meg majd túllépsz rajta.
2010. jan. 3. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg attól félek hogyha megmondom neki ki vagyok, nem fog hívni meg írni..:("

De most nem telejsen mindegy, hogy úgy ír, hogy nem tudja, ki vagy, vagy egyáltalán nem is ír?:))

2010. jan. 3. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Semmi baj, én senkinek sem vagyok fontos, de azért nekem is kell társasági életet élnem és orulok ha valaki sms-t ír, amúgy már megszoktam hogy elfelejtenek az emberek =)

Egyébként jut eszembe, már 1 évvel ezelott is találkoztam vele ugyanott ahol most, és most decemberben mondta nekem, hogy emlékszik rám.. akkor mégsem felejthetett el!

2010. jan. 3. 18:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, írtam neki egy hosszú sms-t, de nem hiszem hogy válaszol, majd megírom!
2010. jan. 3. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy vissza írt, vagy nem. Kíváncsi vagyok :), remélem ír.:)
2010. jan. 3. 20:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem írt vissza, de felhívott..:) Bocsánatot kért, hogy nem tudta ki vagyok, azt mondta hogy elveszett a telefonja és kitorolodtek a számok! Jól elbeszélgettunk, csodálkoztam is rajta..:)
2010. jan. 4. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Az jaj de jó! :)
2010. jan. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!