Mit tegyek ilyen helyzetben?
Szia!
Nálam is volt ilyen,de amitn újra megbíztam benne újra csalódnom kellett...És rájöttem,hogy többet rágódtam a rossz viselkedésén,mint amennyire örülni tudtam a közös őrültségeknek..Utólag rájöttem,hogy jobb elvágni végleg a szálakat,mert csak mégjobban fog fájni.
Én nem ajánlom,hogy megint vele haverkodj(de ez csak az én véleményem!).
Köszönöm a válaszokat, jó fejek vagytok, mindenképp megfontolom a döntésem.
Amúgy ő tényleg olyan ember, mint én, ugyanazokkal a hibákkal, amiket én is elkövetek sokszor, és ezért nem tudok rá egy életen át haragudni, hisz én is ilyen vagyok.
Gondolj arra, hogy esetleg te is tudsz hibázni, és milyen jó érzés, mikor valaki megbocsát neked.
Valószínűleg ő is örülne ennek.
(mellesleg én sem vagyok a megbocsátás híve, de vannak dolgok, amiket azért érdemes átgondolni!)
Mi a csodát tett, hogy elásta magát? Ennyire hasonlóak vagytok, de mégis kiverte nálad a biztosítékot? Mennyi ideje volt ez? (Nem akarok faggatózni, csak érdekes...)
A jó barát tényleg ritka, szerintem is megérdemel (majdnem) mindenki még egy esélyt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!