Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy szoktassam le magamat a...

Hogy szoktassam le magamat a lustaságról?

Figyelt kérdés
Tudom h nagyon lusta vok de nem tok mit tenni ellene, mindent csak tologatok de semmit nem csinálok meg! Ideje lenne elkezdenem tanulni h vmi jó helyre vegyenek fel,mert nem vok én hülye a tanuláshoz csak lusta!:S
2010. jan. 3. 14:01
 1/10 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Szívesen elmagyaráznám, de most nincs kedvem, majd holnap...
2010. jan. 3. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
MUKODJ!
2010. jan. 3. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen értelmes embereket! pfff....
2010. jan. 3. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
ezzel valamilyen szinten én is igy vagyok,tehát én is várom az értelmes válaszokat :)
2010. jan. 3. 18:56
 5/10 lodarazs ***** válasza:

EGY célt tűzzél ki magad elé (ami csakis neked fontos), ha megvan ez a cél akkor az eszedbe fog jutni minden "lustulás" alkalmával.

"A lustaság csak akkor rosz, ha nem ismered fel IDŐBEN a hatását."

2010. jan. 3. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Értelmes kérdéshez csak értelmes választ lehet. Ilyen balhere kérdést könyörgöm.. Hogy szoktasd le magad a lustaságról? Ne legyél már ilyen irritálóan béna könyörgöm! Talán tanulj ne gépezz és hülye kérdéseket rakj fel netre.

Húú.. vajon hogy lehet NEM lustának lenni ?! Igen. Ilyen ez a Magyar nép. X D

2010. jan. 3. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Uccsónak: te közénk tartozol! :D bocsika

A célkitűzés rem jó lesz köszi!

2010. jan. 3. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

19.12-esnek Nyalzsgem tralala

Én tökre megértem a kérdezőt, tekintve, hogy én is ilyen vagyok. Hülye megfogalmazás, de ahhoz, hogy működjek "meg kell erőszakolni magam".

Mindig azt tartom szem előtt, hogy milyen sokat elérhetek ha tanulok, tanulás közben pedig, mindig tartok fejezetenként, fél óránként kötelező szünetet ezzel is frissítve magamon. Plusz koncentráció, hogy ha elkalandozok minél gyorsabban visszaterelem magamat a tanulmányaimhoz.

Nehéz, nagyon, de próbálkozom, megyeget is. (Amúgy bizonyos tantárgyakba csak belefogni nehéz, utána már könnyebb.)

Sok sikert!

2010. jan. 5. 02:59
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

02:59

Te nagy pénisz vagy ^__^"

2010. jan. 5. 13:15
 10/10 A kérdező kommentje:
02:59 köszi!
2010. jan. 5. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!