Hogyan szoktassam le magamat a gépről?
Figyelt kérdés
állandóan netezek, mosz főleg h nyár van, irtóra fáj tőlea fejem de nem birom abbahagyni? mit tegyek? 16/L2011. jún. 23. 10:14
1/12 anonim válasza:
Tegyél ki egy órát a gép mellé mikor leülsz elé és szabd meg magadnak, hogy pl. 2 óra múlva mindenképpen abbahagyod - beállítod csörgőre és amikor megszólal, bármit is csinálj a neten, hagyd abba. Elköszönsz a chat-en, hogy most menned kell, bezárod a FB-ot vagy amit éppen nézel és ennyi.
Ha meg tudod csinálni elsőre, utána annyira büszke leszel magadra szerintem, hogy később már könnyebb lesz és óra nélkül is menni fog.
Lényeges még, hogy legyen alternatív programod az akaraterőd mellett - mert ha felálltál a gép mellől, de nincs mit csinálnod, unatkozni kezdesz, s akkor úgyis nyomban visszaülsz :-)
2/12 A kérdező kommentje:
oké, köszi
:)
2011. jún. 23. 11:09
3/12 anonim válasza:
Ha laptop dugd el a valahova. Esetleg a szüleiddel dugasd el, bár ez veszélyes, mert akkor aztán biztos nem fogsz gépezni...
4/12 A kérdező kommentje:
sajna nem lap top :SS
2011. jún. 23. 11:19
5/12 anonim válasza:
Van egy csomó ilyen program, ami időzáras stb, csak keress rá gugliban.
6/12 A kérdező kommentje:
nem értem mire gondolsz???????
2011. jún. 23. 12:12
7/12 anonim válasza:
Szólj anyádnak hogy ne fizessebe a net számlákat+zsebpénzt ne kérj hogy ne tudj netezőbe járni.Szar de ez biztos hogy bevállik :d
8/12 A kérdező kommentje:
xD köszike
2011. jún. 23. 16:57
9/12 hümi válasza:
húzd ki a netet, dobd ki az ablakon :D
10/12 A kérdező kommentje:
na jó, aztán fizethetem megint xDD
2011. jún. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!