Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érzelemmentes akarok lenni!...

Érzelemmentes akarok lenni! Van megoldás? Gyógyszerek nélkül.

Figyelt kérdés
Szeretném elérni,hogy ha fellobban bennem egy érzés egy vágy de tudom,hogy lehetetlen akkor azt eltudjam tüntetni.Van rá mód?Sokszor elrontja a napjaimat.
2010. jan. 2. 23:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tud valaki valami oldalt ezekre a meditációs dolgokra?
2010. jan. 4. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is kívántam már párszor, mikor becsaptak, kihasználtak, megaláztak.Ilyenkor szeretnék robot vagy érzelem mentes lenni.Megfogadom letiprok mindenkit, addig tart nem tud az ember a bőréből kibújni De mikor a vad viharok elmúlnak rájövök szörnyű lenne érzelmek nélkül élni mint egy gép.

Már azon a szinten vagyok a saját butaságukat fejezik ki és az élettől visszakapják akkor mikor nem is gondolják.

Értékes ember vagy, ez a lényeg. Keresd magadban és a környezetedben, mindenben a jót.Tudom, könnyű mondani pozitívan próbálj gondolkozni.

2010. jan. 19. 20:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értékes ember,nem teszek semmit,hasztalanak érzem magam!Senki se veszi gazán komolyan!És sajnos ne haragszom rájuk mert igazuk van!
2010. jan. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!