Érzelemmentes akarok lenni! Van megoldás? Gyógyszerek nélkül.
Figyelt kérdés
Szeretném elérni,hogy ha fellobban bennem egy érzés egy vágy de tudom,hogy lehetetlen akkor azt eltudjam tüntetni.Van rá mód?Sokszor elrontja a napjaimat.2010. jan. 2. 23:39
11/13 A kérdező kommentje:
Tud valaki valami oldalt ezekre a meditációs dolgokra?
2010. jan. 4. 22:07
12/13 anonim válasza:
Én is kívántam már párszor, mikor becsaptak, kihasználtak, megaláztak.Ilyenkor szeretnék robot vagy érzelem mentes lenni.Megfogadom letiprok mindenkit, addig tart nem tud az ember a bőréből kibújni De mikor a vad viharok elmúlnak rájövök szörnyű lenne érzelmek nélkül élni mint egy gép.
Már azon a szinten vagyok a saját butaságukat fejezik ki és az élettől visszakapják akkor mikor nem is gondolják.
Értékes ember vagy, ez a lényeg. Keresd magadban és a környezetedben, mindenben a jót.Tudom, könnyű mondani pozitívan próbálj gondolkozni.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok értékes ember,nem teszek semmit,hasztalanak érzem magam!Senki se veszi gazán komolyan!És sajnos ne haragszom rájuk mert igazuk van!
2010. jan. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!