Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kíváncsi rám egyáltalán vki?

Kíváncsi rám egyáltalán vki?

Figyelt kérdés

15/L

senkinek nem kellek...teljesen egyedül vagyok...

2010. jan. 2. 20:58
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Én igen!Írj valamit magadról!
2010. jan. 2. 21:00
 2/42 anonim ***** válasza:

én is érzem ugyanezt. pedig tök nagy álmom a hírnév és a csillogás, na meg, hogy tegyek valamit az emberiségért. :D

mesélj magadról :)

2010. jan. 2. 21:01
 3/42 A kérdező kommentje:
az a baj h nem tudom eldönteni h ki akar tényleg megismerni,és nem csak hülyülni,vagy ott hagyni....elég nehezen bízok meg az emberekben....rengeteg fóbiám van
2010. jan. 2. 21:07
 4/42 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
A te korodban még természetes, hogy mindenki csak felületesen próbálkozik, ismerkedik, neked sem kell túl komolyan venni.
2010. jan. 2. 21:10
 5/42 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz? 21/f
2010. jan. 2. 21:21
 6/42 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. Én is nagyon bizalmatlanul élem meg a kapcsolataimat, és ezért tartanak olyan rideg alaknak. Pedig kedves vagyok, csak nem spanolok le könnyen bárkivel. Hidd el még mindig jobb, mint azok az emberek, akik rámondják, hogy dejóba vannak 5 percig, aztán izé már vége is a " nagy barátságnak".
2010. jan. 2. 21:21
 7/42 A kérdező kommentje:
Borsod abaúj z.m.-ben
2010. jan. 2. 21:36
 8/42 anonim ***** válasza:

Nem mondassz valamit magadról? Hogy azért mit szeretsz csinálni, mik a hobbijaid, milyen vagy stb...

Énis borsodi vagyok, de ha nem tudsz semmit elmondani magadról meg ilyenek akkor tényleg egyedül maradsz..

17/F

2010. jan. 2. 21:41
 9/42 A kérdező kommentje:

azért nem mondok mert nem szeretek magamról mesélni...

nagyon imádom MJ-t.♥

vonzom a negatív embereket...rengetegen lenéznek egy súlyos lelki betegségem miatt

2010. jan. 2. 21:46
 10/42 anonim ***** válasza:
még mindig a második válaszoló vagyok! ÉN IS IMÁDOM MJ-T :O és ő a példaképem !!!!! :O Te mióta szereted?
2010. jan. 2. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!