Milyen volt a középsulis beavatásod?

2 éve jött létre az a suli ahova járok és az első évben nem volt avatás az elsősöknek,de a második évben(mikor mi jöttünk) nekünk már megszervezték.Eléggé paráztunk tőle,mert a felsősök mindenfélével riogattak:'D listát is kaptunk,hogy mit kell hozni: ellenőrző:'D,olyan ruha ami nem baj ha vizes,koszos lesz :'D
Az egész ugy kezdődött hogy reggel mindenki kapott egy papir poharat(szalaggal) és felkellett kötni a fejedre még a két elsős ofő is kapottxD aztán elő kellett adnunk a 20 perces műsort,majd utána 4es csoportokba osztottak minket és ,,vak karaoke'' vagyis egy harmadikos srác elkezdte énekelni a dalt,majd nekünk kellett fojtatni fejből,és persze 70-80 as évekbeli slágerek,aki nem tudta folytatni az még kapott külön feladatot,elég viccesek voltak,de mindenki jól szórakozott,még mi avatottak is
a végén pedig az ellenőrzönkre kellett esküt tenni:'D
Utolsó válaszoló : Te bemásolgatod a válaszaid minden beavatásos kérdéshez vagy én látok duplán ?:D
Nekem avatáson mustáros nutellát kellett enni bekötött szemmel,gondolhatjátok nagyon finom volt :D Amúgy verseket kellett írni,karkötőt csinálni almamagból(pl gumicukorból nyakláncot egy tök jó dolog de ez cs ötlet :D)
és nekem kb ennyi volt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!