Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek mit kellett csinálnia a...

Kinek mit kellett csinálnia a középsulis avatásán? :D

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Rám rám adtak vagy 50 réteg ruhát :D meg a végén bekenték a fejem vmilyen undormányos lével xD
2009. nov. 19. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Kihívták az egyik haverom és engem. Mindkettőnknek bekötötték a szemét,mögé kellett állnom,a karja alatt át kellett ölelnem és meg kellett etetnem banánnal a zsűri meg a nép előtt xDD

Valami atom jó poén volt .. :DD

2009. nov. 19. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
nekünk ilye hülyén fel kellett öltözni (szemeteszsák, melltartó, úszósapka, gumicsizma meg ilyenek:D) és a gimiben fel kellett vonulnunk.. addig még nemis volt gáz, mer tudta mindenki hogymost ez van, meg senki nem nézett hülyén:D aztán jött a feladat: Kaptunk ketten egy serpenyőt meg egy tojást, hogy menjünk el valahova, és süssük meg.. de nem lehetett hazamenni, mert figyelték hogy merre megyünk, és csak akkor járt pont, ha nem otthon sütjük meg:D szal valahova becsengettünk, elmondtuk hogy mit csinálunk, és segítettek:D
2009. nov. 19. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Ki kellett fújnom a lisztes tálból az 1 forintost
2009. nov. 19. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

nekem az egyik:

-egy tál lisztbe elrejtettek 10cukrot és a szánkkal kellett megtalálni.5embernek kellett kimennie,én voltam az egyik.Amikor elmondták a feladatot azt gondoltam,hogy annyira nem gáz mert nem ragad az arcunkra a liszt.Ekkor mondták,hogy hoznak vizet és be kell vizeznünk az arcunkat...Nagyon nagy volt,csak így a buli sminkem tropára ment(jó hogy vittem sminkcuccot:D)

-A másik pedig az volt,hogy egy fiú és egy lánynak kellett kimennie és kaptunk egy tojást amit át kellett egymás ruhája alatt vezetni.Mázlink volt,megfőzték előtte a tojásokat így nem fenyegetett "a tojásos leszek" probléma:D

14,5/L

Na és neked?Te is mesélj!!

2009. nov. 19. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Mikor nekem volt az avatás 2 éve, hát mi lányok focistáknak voltunk beöltözve :D.. de külön mindenki előtt tangoznom kellett, egy száll rozsa volt a számban és a suli legnagyobb pasiját kellett felkérnem :DD Háát elég ciki volt, de jo volt.. És a fogadás után mindenkinek meg kellett innia a vesetea+bőven so "borzalmas italt" Na ffujj..

17/L

2009. nov. 19. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:

:DDDDDD lol:D

én még nemvoltam megavatva, hétfőn leszek wáá!XD

2009. nov. 19. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem az volt hg egyik osztársamnak(fiunak), a szájába kellet vennie a ruzst és ugy kellet hg engem kiruzsozzon.xD oylan volt mintha smárolnánk.xD

jah és mellesleg.. mi kezdtük.xD vagyis velük kezdték pont.XD de mondjuk mindenki jot nevetett rajta.:D

2009. nov. 22. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
**velünk
2009. nov. 22. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!