Kinek mit kellett csinálnia a középsulis avatásán? :D
Kihívták az egyik haverom és engem. Mindkettőnknek bekötötték a szemét,mögé kellett állnom,a karja alatt át kellett ölelnem és meg kellett etetnem banánnal a zsűri meg a nép előtt xDD
Valami atom jó poén volt .. :DD
nekem az egyik:
-egy tál lisztbe elrejtettek 10cukrot és a szánkkal kellett megtalálni.5embernek kellett kimennie,én voltam az egyik.Amikor elmondták a feladatot azt gondoltam,hogy annyira nem gáz mert nem ragad az arcunkra a liszt.Ekkor mondták,hogy hoznak vizet és be kell vizeznünk az arcunkat...Nagyon nagy volt,csak így a buli sminkem tropára ment(jó hogy vittem sminkcuccot:D)
-A másik pedig az volt,hogy egy fiú és egy lánynak kellett kimennie és kaptunk egy tojást amit át kellett egymás ruhája alatt vezetni.Mázlink volt,megfőzték előtte a tojásokat így nem fenyegetett "a tojásos leszek" probléma:D
14,5/L
Na és neked?Te is mesélj!!
Mikor nekem volt az avatás 2 éve, hát mi lányok focistáknak voltunk beöltözve :D.. de külön mindenki előtt tangoznom kellett, egy száll rozsa volt a számban és a suli legnagyobb pasiját kellett felkérnem :DD Háát elég ciki volt, de jo volt.. És a fogadás után mindenkinek meg kellett innia a vesetea+bőven so "borzalmas italt" Na ffujj..
17/L
:DDDDDD lol:D
én még nemvoltam megavatva, hétfőn leszek wáá!XD
nekem az volt hg egyik osztársamnak(fiunak), a szájába kellet vennie a ruzst és ugy kellet hg engem kiruzsozzon.xD oylan volt mintha smárolnánk.xD
jah és mellesleg.. mi kezdtük.xD vagyis velük kezdték pont.XD de mondjuk mindenki jot nevetett rajta.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!