Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van védőangyalod, hiszel benne?

Van védőangyalod, hiszel benne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer majdnem elpatkoltam, a halál torkából szerintem Ő hozott vissza... Többször is érzem a jelenlétét.(Talán az ikertestvérem az, aki születésünkkor meghalt, nem tudom, de mindenképp hiszek!)
2010. jan. 2. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek benne! Hallottam olyat is, h mindenkinek 1 védőangyala van, akinek nincs neme, és talán arca sem, nem meghatározható, h h néz ki (mert van egy pár médium szerű ember, akik látják őket). És olyat is hallottam, h mindenkinek 2 van, olyan rokon, aki születésünk előtt meghalt. Azt nem tudom, h egy védőangyal lehet-e több embernek is az angyala, de asszem, h a 2.-ban hiszek inkább. És amikor figyelmeztetni akarnak, akkor olyat hallunk, mint egy csengő. Nem látjuk őket, nem tudnak tárgyakat mozgatni, csak akkor, ha nagyon mérgesek, és akkor is csak pici tárgyakat (mint 1 tű), és nagyon kicsit tudják elmozdítani.
2010. jan. 2. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

van:) szegénynek elég nehéz dolga lehet...

egy rövid sztori: tavaly nyáron a konyhaszekrényünk (kb 2 méter hosszú és nagyon nehéz, a falra volt erősítve) egyszer csak leesett és pont ott álltam alatta. És átgurult(!) a hátamon (tele tányérokkal stb)majd leesett mellém(!) a földre. Én is a földön voltam és nagyon megilyedtem. mentünk a kórházban és kiderült hogy SEMMI bajom nem lett pár zúzódáson kívül!!!

2010. jan. 2. 23:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen van. :)
2010. jan. 4. 20:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos van. MOdjuk én Hiszek istenben is és ugyebár ha istenben hiszek akkor hiszek az őranygyalokba is.Ennyi.
2010. jan. 16. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, hiszek benne. Többször éreztem, hogy vki vigyáz rám.

Egyszer amikor át akartam kelni az úttesten hirtelen felbukkant egy kocsi.

Az ijedelmen kívül nem lett semmi bajom.

2010. márc. 31. 13:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne és nem értem miért kell lepontozni aki nem hisz benne, véleményt kértél öcsi akkor ne hurrogd le a másikat./ha nem te voltál bocsi :$/
2010. júl. 28. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!