Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha ő meg is bocsájt, én már...

Ha ő meg is bocsájt, én már soha se fogok magamnak, soha! Hogy fogok így élni?

Figyelt kérdés
most is csak ülök. nem kellett volna. már nem tudok mit tenni. gyűlölöm magam. ez nem én vagyok. miért tettem? eláírultam a legjobb barátnőm, nekem csak ő volt, nekem csak ő kellett senki más, senmmi más. és már ő sincs. így én már sose leszek.
2010. jan. 2. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod írj 1 privátot,amiben bővebben elmesélsz mindent,és hogyha tudok,szívesen segítek!

2010. jan. 2. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi történt? Ha nem mondod el, nem tudunk segíteni :S :( Mindenki követ el hibákat, biztos ezt is meg lehet bocsátani! Mondd el mi történt!
2010. jan. 2. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Írj egy privit(ismerősem szerint jó tanácsokat szoktam adni :D) hátha segíthetek.
2010. jan. 2. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!