Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek csúnya vagyok? 16/F

Szerintetek csúnya vagyok? 16/F

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 10. 19:08
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Szivesen, amugy tölts akkor fel előnyösebb képet magadról.
2014. jún. 25. 22:14
 12/32 A kérdező kommentje:
Figyeljetek én kérdeztem és az is benne van a pakliban hogy nekem nem tetsző válaszok lesznek benne.De akkor is el kell fogadnom.Akkor miért kérdeztem!Én ilyen vagyok elfogadom a kritikát hiszen azt csak a magam javára fordíthatom abból tanulok.
2014. jún. 26. 08:47
 13/32 anonim válasza:
Szerintem egész helyes vagy,csak mosolyogni kéne.15/L
2014. júl. 2. 16:45
 14/32 anonim válasza:
Szép vagy :D 14/l
2014. júl. 4. 00:33
 15/32 anonim ***** válasza:
A szád meg a szemed állása kicsit kétségbeesett kifejezést ad az arcodnak ezen a képen, ez pedig nem annyira vonzó. Mintha valami nagyon elkeserített volna és a sírás határán állnál.
2014. júl. 12. 15:16
 16/32 A kérdező kommentje:
:D
2014. júl. 12. 15:19
 17/32 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes pasi lesz belőled. Nekem tetszel már most, szerintem érdekes arcod van és egyáltalán nem vagy csúnya.

Nekem azt mondják nagyon szép arcom van, közben pont olyan vagyok mint minden második lány. Ha le kéne rajzolnom magam tükör nélkül, nem hiszem hogy magam elé tudnám idézni a saját arcom, annyira nincs semmi rajta. Inkább örülnék karakteresebb fejnek.

2014. júl. 20. 14:27
 18/32 anonim válasza:
63%

Tetszik a szemed, de viszont ezen a fejen lehetne változtatni ha te is AKARNÁL! Akarsz?

Először is, a szemöldöködet kellene átformázni. Ha kicsit ívesebb lenne akkor nem lehetne annyira észrevenni hogy a szemhéjad sarkára a bőr rányomódik.

Másodszor meg sürgősen rakass fogszabályzót.

A harmadik dolog meg az hogy próbálj meg stílusosan öltözködni. Vásárolj jobb helyeken, boltokban. Hidd el, a drágának tűnő márkás csili-vili boltokban is találsz olcsóbb ruhákat amik jól néznek ki. Valamint használsz dúsító sampont és ápolt nagyon magad.:)Olyan eset vagy amin lehet változtatni csak jó segítő/tanácsadó kell.:)

Ha valamit szeretnél még kérdezni akkor nekem nyugodtan írhatsz, szívesen segítek!:)) L/17

2014. júl. 20. 17:44
 19/32 anonim ***** válasza:
én undort látok a szád állásán, mennyire vagy elégedett önmagaddal?
2014. júl. 21. 16:56
 20/32 A kérdező kommentje:
Hát annyira hogy az nem igaz! :P
2014. júl. 21. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!