Szerintem helyes pasi lesz belőled. Nekem tetszel már most, szerintem érdekes arcod van és egyáltalán nem vagy csúnya.
Nekem azt mondják nagyon szép arcom van, közben pont olyan vagyok mint minden második lány. Ha le kéne rajzolnom magam tükör nélkül, nem hiszem hogy magam elé tudnám idézni a saját arcom, annyira nincs semmi rajta. Inkább örülnék karakteresebb fejnek.
Tetszik a szemed, de viszont ezen a fejen lehetne változtatni ha te is AKARNÁL! Akarsz?
Először is, a szemöldöködet kellene átformázni. Ha kicsit ívesebb lenne akkor nem lehetne annyira észrevenni hogy a szemhéjad sarkára a bőr rányomódik.
Másodszor meg sürgősen rakass fogszabályzót.
A harmadik dolog meg az hogy próbálj meg stílusosan öltözködni. Vásárolj jobb helyeken, boltokban. Hidd el, a drágának tűnő márkás csili-vili boltokban is találsz olcsóbb ruhákat amik jól néznek ki. Valamint használsz dúsító sampont és ápolt nagyon magad.:)Olyan eset vagy amin lehet változtatni csak jó segítő/tanácsadó kell.:)
Ha valamit szeretnél még kérdezni akkor nekem nyugodtan írhatsz, szívesen segítek!:)) L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!