Van egy fejed az tény. :D Tudom ,hogy mi az ami 'furi" rajtad de nem mondom meg mert akkor azon fogsz rágódni ,hogy mit kezdj vele,de nem tudsz vele mit csinálni,így nőtt rád :P
Am. tényleg nem vészes, átlagos vagy ,de a lányoknak úgyis a személyiség a fontosabb ,szóval egy ilyen átlagos külsővel és egy rendes-humoros belsővel nyerőgép lehetsz te is;)
Nem igazán értem mi a gond, persze rosszul esik de csak őszinte volt, még ha picit bunkón is :)
Amúgy az én véleményem az, hogy különösebben nem vagy különleges kinézetre, viszont helyes vagy. Innentől kezdve a belső számít inkább, ha belsőre jó vagy akkor akár a legjobb pasik között is lehetsz ;) 19 voltam :)
Nem megbántani szeretnélek, mert lehet, hogy amúgy értelmes és kedves fiú vagy, tehát ne vedd rossz néven. Kép alapján, a szád és tekinteted miatt bambának tűnsz, butának.
De ez még nem jelenti azt, hogy senkinél se lenne esélyed.
Sajnálom, kérdezted és én válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!