Mi történne ha betépve mennék vizsgázni?
Figyelt kérdés
Nincs már időm rendesen megtanulni az anyagot, de hátha így ki tudnám dumálni minimum a kettest. :D Szerintetek sikerülhet?2010. jan. 1. 20:25
2/6 anonim válasza:
Részeg vizsgázóval találkoztam már, de betépettel nem...Nyugi nekem is vizsgáim lesznek az elkövetkezendő 2 hétben, mégpedig 7 db...mert én hülye igy vettem fel őket...na mindegy, menjünk is tanulni ;)
3/6 anonim válasza:
nem jönne ki egy kettes. meg se hallgatnának ha látják milyen állapotba vagy.. :D egyik évfolyamtársam betépve próbált vizsgázni. második mondatnál mondták hogy fáradjon ki a teremből..
19/F
5/6 anonim válasza:
én már mentem úgy. ötös lett mindenből, a nyelvi rész pedig 96%-os. de egyénfüggő. :)
6/6 anonim válasza:
Hát szerintem ez annyiban segít akinek sikerül hogy azért csak tanul valamit és így nem olyan feszült, ideges ezért elmondja ahelyett hogy elfelejtené nagy idegességében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!