Kinek adnál ejtőernyőt ha baj történne?
Utaztok egy repülőgépen, Te vagy repülőgép tulajdonosa. A repülőgépet egy pilóta vezeti, mellette ott ül egy másodpilóta.
A repülőn az alábbi személyek utaznak (a pilótákon kívül):
-Te
- Egy 50 éves angol fizikus professzor
- Egy orosz Spetsnaz kommandós
- Egy amerikai néger profi nehézsúlyú ökölvívó bajnok
- Egy cigány
- Egy öreg zsidó rabbi
- Egy 15 éves emós tinilány
- Egy 35 éves japán gépészmérnök
- Avril Lavigne (ő egy híres énekesnő)
A repülőgépen valami meghibásodik váratlanul, a pilóta bejelenti, hogy le fogunk zuhanni.
Van 7 db ejtőernyő, mivel Te vagy a tulaj, te döntöd el,hogy ki kap ejtőernyőt, szóval pár ember így is úgyis meghal.
Kinek adnál ejtőernyőt?
(elméleti kérdés)
Egyik magamnak (tudom, h önzőség, de mentem a bőröm)
-15 éves tinilány
-35 éves gépészmérnök
-Avril Lavigne (mert még fiatal)
-50 éves angol fizikus prof.
a többi között nem tudok dönteni, a rabbinak nem adnék, emrt öreg, de nem vagyok rasszista, annak a kettőnek adnék még, akik a fiatalabbak.
- Te
- Egy 50 éves angol fizikus professzor
- Egy orosz Spetsnaz kommandós
- Egy amerikai néger profi nehézsúlyú ökölvívó bajnok
- Egy 15 éves emós tinilány
- Egy 35 éves japán gépészmérnök
- Avril Lavigne (ő egy híres énekesnő)
Különben hihetetlen, hogy a pilótákra senki sem gondol.
-Magamnak
-A pilótának (mégis csak ő vezette a gépet)
-A másodpilótának (ő a navigátor kiugrik az ejtőernyővel, úgy hogy van nála egy kézi GPS, térkép, műholdastelefon..stb.)
-A ruszki kommandósnak (ha mondjuk egy dzsungelbe ereszkedünk le ő ért a túléléshez, valamint jól van kiképezve terepre és elsősegély nyújtásra is, valamint testőrnek is jó)
-Az amcsi bokszolónak (fizikailag erős, és szintén jó testőrnek, ha mondjuk valaki ránk támadna)
- A fizikusnak (kiszámolja a becsapódást, na meg kell egy logikus gondolkodású ember, egy agy a csapatba)
- A japán mérnöknek (technikai szakember szintén kapóra jöhet, mondjuk építeni egy tutajt, a repülőgép maradványaiból, plusz fából)
Az Avril-nek mi a szarért adjak, csak mert sztár?? Na és!
A cigánynak alapból nem. A zsidó rabbinak sincs sok haszna. Az emós csaj úgyis öngyi akar lenni, lezuhan a gép neki ez jó, mert nem kell borotvapengét vinnie magával
mivel az emos csaj a legkönnyebb azt oda szíjaznám magamhoz így csak 3 embernek kell meghalnia
az meg a cigány a zsidó és a fizikus professzor lenne
-pilóta
-másodpilóta
-15 éves lány
-35 éves japán gépészmérnök
-Avril lavigne
-amerikai néger
-én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!