Kinek adnál ejtőernyőt ha baj történne?
Utaztok egy repülőgépen, Te vagy repülőgép tulajdonosa. A repülőgépet egy pilóta vezeti, mellette ott ül egy másodpilóta.
A repülőn az alábbi személyek utaznak (a pilótákon kívül):
-Te
- Egy 50 éves angol fizikus professzor
- Egy orosz Spetsnaz kommandós
- Egy amerikai néger profi nehézsúlyú ökölvívó bajnok
- Egy cigány
- Egy öreg zsidó rabbi
- Egy 15 éves emós tinilány
- Egy 35 éves japán gépészmérnök
- Avril Lavigne (ő egy híres énekesnő)
A repülőgépen valami meghibásodik váratlanul, a pilóta bejelenti, hogy le fogunk zuhanni.
Van 7 db ejtőernyő, mivel Te vagy a tulaj, te döntöd el,hogy ki kap ejtőernyőt, szóval pár ember így is úgyis meghal.
Kinek adnál ejtőernyőt?
(elméleti kérdés)
Én is teljes mértékben egyet értek a tegnapi 18:55-ös válaszoló válaszával. Az övé a leglogikusabb és leghasznosabb. És az tetszett benne a legjobban, amikor ezt írta:
"Különben hihetetlen, hogy a pilótákra senki sem gondol. "
Az Ő válasza előtti válaszoló emberek egyik sem írta a pilótákat. Amikor megemlítette akkor az utána lévő válaszolók kapásból írták.
- Egy orosz Spetsnaz kommandós
- Egy amerikai néger profi nehézsúlyú ökölvívó bajnok
- Egy cigány
- Egy öreg zsidó rabbi
- Egy 15 éves emós tinilány
- Egy 35 éves japán gépészmérnök
- Avril Lavigne ( mert fiatal)
Az angol fizikusnak csak azért nem mert adnék ő a legidősebb. Magamnak meg azért mert nem tudnék azzal a gondolattal élni, hogy megöltem 2 embert. Lehet hogy ezt egy kicsit furán hangzik de így döntenék..
Hát ja van valami abban amit mondasz.
Akkor meg azt csinálnám hogy az angol fizikus meg a zsidó döntse el kő-papír-ollóba hogy ki marad életben. Jobb ötletem nincs.
Sokat gondolkodtam a kérdésen. Senkit sem hagynék fönt szívesen, de ha már valakinek maradnia kell, az egyik biztosan én lennék. Ha már az én kezemben van más emberek sorsa, nem tenném meg azt, hogy csak a saját bőrömet féltem... Adnék egyet rögtön a japán gépészmérnöknek, mert még viszonylag fiatal és hasznos munkát végez. Aztán egyet az orosznak, de úgy, hogy vigye magával az emós tinilányt. Csak azért, mert emós, attól még egy fiatal lány, és egy ilyen eset után valószínűleg változna az életképe. Aztán egyet Avril Lavigne-nek, de nem azért, mert híres, hanem mert még ő is fiatal, és tehetséges. Marad 4 ejtőernyő... a következő az amerikainak menne, már csak 3 ejtőernyő. Menne egy-egy a két pilótának, még egy a cigánynak, és az angol fizikus meg a rabbi maradna velem. Tudom, hogy a fizikus valószínűleg többet tett le az asztalra, de a cigánynak így jár egy második esély.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!